רוצה לשמת פונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לשמת פונדקאית
    נונה
    29/09/2009

היי
    אני מנסה לברר פרטים ומגלה כל מיני מגבלות
    אז ככה אני בת 32 כמעט ונשואה עם שני ילדים משלי
    ויש לי גיסה ניסתה את מזלה בפעם האחרונה להביא ילד נוסף
    יש לה ילד בהריון קשה ביותר עם רעלת הריון כבר מההתחלה ונולד 650 גר' הה בפגיה חצי שנה
    והיום הוא בן 11 אבל לפני כשנה נכנסה שוב להריון והיתה עם שמירה חזקה בשל הרעלת שחזרה וכשהגיע למצב חוזר של סכנה לחייה נאלצה שוב ללדת שלא בזמן ילדה במשקל 500 גרם שלא סרדה לצערי
    אני מאוד רוצה לעזור להם להביא ילד משלהם כי אני מרגישה צורך לעזור ולתת להם את המתנה שבעיני הנפלאה מכולם אבל ככל שאהי מבררת יש הרבה דברים שלא ידעתי (עוד לא שאלתי אותם אפילו אם הם מעוניינים ) ורציתי לדעת האם כגיסה לא קירבה ראשונה לאף אחת מהזוג ונשואה יש סיכוי שיתנו לי לעשות זאת
    אני לא רוצה לבוא להציע ושבסוף אם הם ירצו כי הכאב שלהם על התינוקת שאיבדו מאוד גדול ואני לא בטוחה שהם יהיו בעיניין משהו ישתבש ותהיה להם שוב הכזבה אני מעונינת לעשות זאת כי אני נהנת להיות בהריון ויודעת שאני יכולה פיזית ונפשית להתמודד עם זה
    אנא תתנו לי סיבה להיות אופטימית זה משהו שאני מאוד מאוד רוצה לעשות בשבילהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לשמת פונדקאית

הוספת תגובה

• נונה שלום

מינה יולזרי
    29/09/2009

אני חייבת להגיד שאני נפעמת מהרגישות שלך כלפי גיסתך, היא באמת עוברת תקופה לא פשוטה.
    לגבי שאלותייך: .את יכולה לשמש פונדקאית לגיסתך לעתיד. ההסתייגויות הן: עלייך להישאר לא נשואה עד סיום התהליך, עלייך לבדוק אם את עומדת בקריטריונים של החוק ודבר אחרון לברר האם תוכלי להרגיש שאת מסוגלת לפרידה מלאה מילד שילדת הגדל אצל קרובת משפחה. הקושי הוא בפרידה הלא מספיק מלאה שתאפשר התפתחות של נפרדות רגשית.
    אם את רוצה להתייעץ צרי קשר:
    מינה 0522907322

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני צריכה להתגרש כדי לעבר את ..

נונה
    29/09/2009

את התהליך
    אין שום אפשרות להשאר נשואה ובכל זאת לעשות זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני צריכה להתגרש כדי לעבר את ..

נונה
    29/09/2009

את התהליך
    אין שום אפשרות להשאר נשואה ובכל זאת לעשות זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי לא

עדה אטיאס
    04/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו