מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לשמת פונדקאיתנונה29/09/2009
היי
אני מנסה לברר פרטים ומגלה כל מיני מגבלות
אז ככה אני בת 32 כמעט ונשואה עם שני ילדים משלי
ויש לי גיסה ניסתה את מזלה בפעם האחרונה להביא ילד נוסף
יש לה ילד בהריון קשה ביותר עם רעלת הריון כבר מההתחלה ונולד 650 גר' הה בפגיה חצי שנה
והיום הוא בן 11 אבל לפני כשנה נכנסה שוב להריון והיתה עם שמירה חזקה בשל הרעלת שחזרה וכשהגיע למצב חוזר של סכנה לחייה נאלצה שוב ללדת שלא בזמן ילדה במשקל 500 גרם שלא סרדה לצערי
אני מאוד רוצה לעזור להם להביא ילד משלהם כי אני מרגישה צורך לעזור ולתת להם את המתנה שבעיני הנפלאה מכולם אבל ככל שאהי מבררת יש הרבה דברים שלא ידעתי (עוד לא שאלתי אותם אפילו אם הם מעוניינים ) ורציתי לדעת האם כגיסה לא קירבה ראשונה לאף אחת מהזוג ונשואה יש סיכוי שיתנו לי לעשות זאת
אני לא רוצה לבוא להציע ושבסוף אם הם ירצו כי הכאב שלהם על התינוקת שאיבדו מאוד גדול ואני לא בטוחה שהם יהיו בעיניין משהו ישתבש ותהיה להם שוב הכזבה אני מעונינת לעשות זאת כי אני נהנת להיות בהריון ויודעת שאני יכולה פיזית ונפשית להתמודד עם זה
אנא תתנו לי סיבה להיות אופטימית זה משהו שאני מאוד מאוד רוצה לעשות בשבילהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונה שלום
מינה יולזרי29/09/2009אני חייבת להגיד שאני נפעמת מהרגישות שלך כלפי גיסתך, היא באמת עוברת תקופה לא פשוטה.
לגבי שאלותייך: .את יכולה לשמש פונדקאית לגיסתך לעתיד. ההסתייגויות הן: עלייך להישאר לא נשואה עד סיום התהליך, עלייך לבדוק אם את עומדת בקריטריונים של החוק ודבר אחרון לברר האם תוכלי להרגיש שאת מסוגלת לפרידה מלאה מילד שילדת הגדל אצל קרובת משפחה. הקושי הוא בפרידה הלא מספיק מלאה שתאפשר התפתחות של נפרדות רגשית.
אם את רוצה להתייעץ צרי קשר:
מינה 0522907322* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה להתגרש כדי לעבר את ..
נונה29/09/2009את התהליך
אין שום אפשרות להשאר נשואה ובכל זאת לעשות זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה להתגרש כדי לעבר את ..
נונה29/09/2009את התהליך
אין שום אפשרות להשאר נשואה ובכל זאת לעשות זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא
עדה אטיאס04/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)