אם פונדקאית בישראל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם פונדקאית בישראל
    מ
    02/10/2009

שלום לחברי הפורום.

אני מעוניין לקבל מידע לגבי אם פונדקאית בישראל, יש לי המון שאלות בנושא אולם תחילה אתן רקע קצר עליי ועל אישתי. אנו זוג צעיר בסוף שנות העשרים, אנו ישראלים המתגוררים בארה"ב (אנו גם אזרחי ארה"ב)אך עדיין נחשבים תושבי ישראל אנו משלמים ביטוח לאומי ולכן טיפולים רפואיים אנו יכולים עדיין לקבל בישראל(אני מציין זאת מאחר ויש לזה חשיבות עליונה לנושא הפוריות).לפני יותר משנה אישתי חלתה בסרטן (הודג'קין שלב 2 איי) עברה טיפולים כולל השתלה עצמית (הגורמת להפסקת המחזור לתקופה של בערך שנה עפ"י הידוע)הבריאה לתקופה קצרה רך כעת התברר לנו שהמחלה חזרה ולכן חזרנו לטיפולים.
    בעקבות חזרת המחלה העלנו את האפשרות לחיפוש אם פונדקאית, חשוב מאוד לציין שביצענו טיפולי הפרייה לפני תחילת הטיפולים הראשוניים כצעד ביטחון לקראת הטיפולים, טיפולי ההפרייה עברו בהצלחה מרובה (שנינו היינו בריאים מלבד כמובן אישתי שפרט להימצאות מס' גידולים בגופה היתה במצב בריאותי מצויין וללא כל סימפטומיים,העוברים נמצאים בהקפאה בבי"ח בישראל). כעת התחלנו לברר את נושא האם הפונדקאית שתוכל לשאת את העוברים, החיפוש הראשוני היה פה בארה"ב אך יש עם זה מס' בעיות: 1. רוב הסיכויים שהאם לא תהיה יהודיה, ומכאן שאלתי הראשונה האם למיטב ידיעתכם יש בעיה בנושא זה למרות שהעוברים הם שלנו והילדים שיוולדו 100% שלנו?
    2. האם ניתן להביא את העוברים לארה"ב? ואם כן במה כרוך תהליך הבאתם?
    3.אם פונדקאית בארה"ב יקר מאוד (50k דולר לכל ניסיון), מה מחיר העלות בארץ?
    4. בישראל על האם להיות רווקה מטעמי דת כמובן, אז איך מוצאים אם פונדקאית רווקה או גרושה בישראל? יש חברות פרטיות כפי שיש פה שמקשרות בינינו או שזה נעשה בצורה אישית כלומר ללא מתווך?
    נראה לי שלעת עתה אני אסתפק בזאת, המון מידע לסיטואציה לא פשוטה, אשמח לכל מידע שתוכלו לתת לי.

בברכה.
    D&M

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם פונדקאית בישראל

הוספת תגובה

• שלום לך

עדה אטיאס
    04/10/2009

בארץ כל זוג חייב לקבל את האישור העקרוני מהועדה לכן בשלב הראשון אני מציעה לך ליצור קשר עם מזכירת הועדה גב' אביבה נימרודי 025681275 כדי שתיידע אותכם בפרוצדורה הנידרשת.
    לגבי העברת העוברים לארה"ב ניתן להעביר אותם לארה"ב איך לעשות זאת תוכלו לברר עם הבי"ח ששם העוברים נימצאים.
    לגבי פונדקאית שאינה יהודיה העובר יוולד לא יהודי אך הפרוצדורה להפוך אותו ליהודי פשוטה מאוד יות ומדובר בתינוק.
    איתור פונדקאית יכול להעשות באופן עצאי ע"י הזוג או דרך מרכז אתה מוזמן לפנות אלי או למינה ונשמח לסייע לך בנושא כמו כן נוכל לעדכן אותך לגבי העליות הכרוכות בתהליך.
    עדה 0522907889 מינה 0522907322

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

מ
    05/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו