חולת כליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולת כליות
    נורית
    19/12/2009

שלום רב לכן,
    לפני מס' ימים התבשרתי כי אני חולה במחלת ברגר, מחל כליות, אני בת 36 וחיה עם בן זוג מזה כשנתיים, הרופאה שלי מסרה לי כי עלי להחליט עכשיו על הריון מבלי להתמהמה מאחר ואני אמורה להתחיל טיפול תרופתי ארוך. כמו כן עלי לקחת בחשבון כי הסיכון לחלות ברעלת הריון, וכל שאר הסיבוכים הם פי שלושה עבורי ויכלוים להאיץ את המחלה באופן ניכר.

בעצב גדול נכנסתי לאינטרנט התחלתי לבדוק על המחלה, על הסיבוכים שלה, ואני מרשה לעצמי לומר שגם קראתי את הדף שלכם ולא נרתעתי...להפך אני חושבת שזו דרך טובה עבורי גם להביא ילדים לעולם וגם להיות יחסית בריאה כדי להמשיך ולחיות חיים נורמטיבים.

האם יש לנשים כמוני מקום בכלל לחשוב על אם פונדקאית? לא מדובר על תרומת ביציות, הביציות שלי תקינות.

אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולת כליות

הוספת תגובה

• נורית שלום

עדה אטיאס
    21/12/2009

את בהחלט יכולה להעזר בפונדקאות כדי להביא לעולם ילד השייך ביולוגית לך ולבן זוגך.
    הועדה מחייבת כל זוג להגיש בקשה לאישור עקרוני, את מוזמנת להתקשר למינה או אלי כדי שנוכל לסייע לך בעניין ונשמח לתת לכם מידע על התהליך עצמו. יום טוב
    עדה 0522907889 מינה 0522907322

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו