מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנה28/12/2009
אני בת 24 ולאחרונה התחתנתי. כשהייתי תינוקת בת 10 ימים אובחן אצלי קריש דם במוח ונאלצתיי לעבור ניתוח ויש לי שאנט . אני אחרי 2 ניתוחים להחלפת שאנט. לאחרונה התחלנולדבר על ילדים . קראתי מאמרים ושוחחתי עם רופאים שאמרו שיש סכנה לנשים בהריון עם שאנט מכיוון שמופעל לחץ על השאנט בעקבות העובדה שיש בתוכך עוד אדם ויכול להיות שזה יוביל לצורך להחליף שוב את השאנט. לאחר שהחלטתי שאני לא לוקחת סיכונים עם השאנט ,בכיתי מעט על כל שלא אוכל לחוות הריון ולידה והתחלתי לחפש אלטרנטיבות. צפינו בסרט גוגל בייבי ופונדקאות זאת אלטרנטיבה שאנחנו שוקלים .האם יש פה עוד נשים עם שאנט?האם אוכללקבל קצת מידע על נושא הפונדקאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
עדה אטיאס28/12/2009אני מפנה אותך לאתר שלנו יש שם מידע רב על הנושא, כמו כן את מוזמנת להתקשר ולתאם פגישה ונשמח לתת לך מידע ולסיעע בקבלת אישור עקרוני מהועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה שלום
דנה24/01/2010עדה שלום
מה הסיכוי שנקבל אישור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
מינה יולזרי24/01/2010חשוב להבין שברגע שרופא ממליץ לך לא לשאת הריון כי יש סיכון רב, קיים סיכוי נמוך שהועדה תדחה את טענתו. בכל מקרה כל ההליך הקשור לפנייה לועדה וקבלת אישור עקרוני הינו הליך קצר יחסית שלא מצריך עלויות כספיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה ומינה שוב שלום
דנה25/01/2010יש לי פגישה עם פרופסור גד ברקאי שהוא גניקולוג ומומחה להריונות בסיכון גבוה על מנת לשמוע מה הוא אומר לגבי המקרה שלי ומה האופציות העומדות בפניי . הוא אמר לי לבוא עם רשימת שאלות כדי שלאחר הפגישה איתו ארגיש שבאמת קיבלתי תשובות לכל מה שמטריד אותי
האם יש שאלות שכדאי לשאול בכל מקרה חוץ משאלות שרלוונטיות אליי באופן אינדיוידואלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה
מינה יולזרי25/01/2010צריך לשאול אותו: האם ניתן לתת לך הורמונים לפני שאיבת הביציות ושאלה נוספת האם מותר להרדים אותך הרדמה (קצרה) כדי לשאוב את הביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)