בואו ונתאגד על מנת לדרוש מהוועדה לה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בואו ונתאגד על מנת לדרוש מהוועדה לה
    ארץ ישראל שלי
    15/04/2010

להכיר בפונדקאיות נשואות ולקצר תהליכים.. כמה זוגות מכירים מישהי שמוכנה לעבור את התהליך הזה בעבורם אך בוועדה טוענים שלא ניתן ושהסיבה היא הלכתית אך אם הסיבה הלכתית איך זה שהרב הראשי לישראל הרב שלמה עמאר התיר לאישה נשואה לעשות פונדקאות אז הסיבה היא לא הלכתית כי אם היה חשש לממזרות אז הרב עמאר לא היה מתיר לעולם ולכן אם נדרוש מהוועדה לספק את הסיבות האמיתיות ולהכיר בפסיקת הרב הראשי לישראל לכולנו התהליך יהיה הרבה יותר פשוט וכן תהליך מציאת הפונדקאית שזה תהליך בפני עצמו וכך יהיו יותר פונדקאיות וכך גם המחיר יהיה הרבה יותר הגיוני מכיוון שלא יהיה רק ביקוש - יהיה גם היצע.... אז חפשו את קבוצת "ארץ ישראל שלי" בפייסבוק הירשמו והזמינו חברים וברגע שיהיו מספיק חברים נתחיל בהתקשרות מכתבית עם ועדת הפונדקאות, משרד הבריאות שרים וכד'.
    *הקבוצה עוסקת בכל בעיות החברה אך כרגע מתמקדת בלהוסיף לחוק הפונדקאות גם נשים נשואות .

כמה פעמים אמרו לכם חברות "הייתי עושה בשבילך בחינם..." הירשמו היום בכדי שיחד נוכל להביא לשינוי
    גם אם כבר יש לכם ילדים מפונדקאות היזכרו בסבל בצער ובכמיהה שהייתה מנת חלקכם - רק בשביל לחבק תינוק, רק לשמוע- אממממא.... אבבא.
    שיהיה לכולם בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהצלחה רבה

עדה אטיאס
    16/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו