שאלה חשובה מאוד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד.
    דינה
    16/04/2010

שלום שמי דינה (שם בדוי)בת 33 וחצי ואני ממרכז הארץ אישה אלמנה אמא ל 4 בנים בני 14 , 12 ,11, 4. יש לי שאלה . אני שוקלת להיות אם פונדקאית אני אישה חזקה אמיצה ולא רוצה עוד ילדים משלי אני אוהבת להיות בהריון וגם הלידה כבר לא מפחידה אותי כמו בלידה הראשונה והשנייה. כל הלידות היו תקינות מהלכי הריון תקינים לא עברתי הפלה מעולם הילדים בריאים ומקסימים.במהלך נישואיי לבעלי ז"ל ילדתי את 3 הבנים הגדולים. לאחר פטירתו קיבלתי טיפול בכדורי סרוקסט עקב פחד וחרדה שליוו אותי בגלל מותו הייתי חלשה ולא ידעתי איך אמשיך את חיי בלעדיו. כשנתיים לאחר מותו הכרתי בחורה מקשר קצר ביניינו נולד הבן הרביעי כאשר אני עדיין ממשיכה את טיפול הסרוקסט במהלך כל ההריון מבדיקות שערכתי ושיחות מרובות של היתייעצויות היתברר כי כדורי הסרוקסט אינם עוברים בשלייה לתינוק אלא רק בהנקה מהלך כל ההריון היה תקין לידה תקינה הילד בריא לחלוטין אלא שאני לא יכולתי להניק אותו אחרי הלידה מכיוון שהטיפול בסרוקסט מועבר בחלב אם. כיום הבן הקטן בן 4 ו..7 חודשים ילד מקסים חייכן ילד של עולם ומלואו. שאלתי היא כזו: האם וועדה רפואית יכולה לשלול אותי להיות אם פונדקאית בגלל הטיפול שאני רגב עדיין נוטלת? מדובר בכדורי סרוקסט. אני לא רואה סיבה שבגללה ימנעו את הפונדקאות מימני כי הרי כבר עברתי הריון ולידה תקינים. כיום עברו 6 וחצי שנים מאז מות הבעל אני עדיין נוטלת את הטיפול אני אישה חזקה אמיצה ומלאת כוח ואנרגיה. למרות שמזמן כבר הוצע לי להפסיק את הטיפול כי נאמר לי שאני כבר סיימתי את הטיפול אבל לי זה עושה רק טוב אז אם זה לא מזיק לי למה לי להפסיק. אודה לך על תשובה מהירה. תודה שאת כאן....דינה... אם תירצי לכתוב לי במייל זה אפשרי [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד.

הוספת תגובה

• כרמית שלום

מינה יולזרי
    17/04/2010

צר לי על אובדנך וכל הכבוד שהצלחת לאזור כוחות ולהמשיך הלאה. לגבי מועמדותך כפונדקאית אני חוששת שמעט מאוחר מידי בגלל שהוועדה פירסמה הוראות אחרונות לפיהן אישה שעברה 4 לידות כבר לא תוכל להיות פונדקאית.
    מסיבה זו לא התייחסתי לסרוקסט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינה שלום

דינה
    17/04/2010

לפי מה שקראתי כתוב עד 4 לידות ובהתייעצות שלי עם מרכז לפונדקאות אמרו שעד 4 ילדים ואני יכולה להיות מועמדת כאם פונדקאית....מתי היו הנחיות חדשות בנושא מספר הילדים? ואשמח לתגובתך בעניין הסרוקסט. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דינה

מינה יולזרי
    19/04/2010

לגבי ההוראה החדשה: היא התקבלה רק עכשיו ועדיין האתר של משרד הבריאות לא התעדכן.

לגבי הסרוקסט: כדאי שתדברי עם אביבה מרכזת הוועדה היא תנחה אותך.

אביבה: 025681275

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו