למה אתן מוחקות כתובות מיילים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אתן מוחקות כתובות מיילים?
    אלה
    19/04/2010

זה השירות הטוב שאתן נותנות להורים מיועדים ופונדקאיות?
    למה אתן מקשות על התקשורת בין הזוגות לפונדקאיות במחיקת מיילים/טלפונים מההודעות?

תנו לפונדקאיות עצמן להחליט אם הן רוצות ללכת דרך מרכז או פרטי.
    למה לא לאפשר להן ליצור קשר עם הורים מיועדים שלא רוצים ללכת דרך מרכז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנחנו לא מוחקות הודעות

מינה יולזרי
    19/04/2010

את מוזמנת לרשום את אותה ההודעה. פונדקאיות הן נשים נבונות ומחיקה כזו של הודעה לא תגרום להן לשנות את הדרך שבה הן בוחרות לעבור את התהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל ששוב מחקתן את ההודעות שלי

אלה
    21/04/2010

בתחילת החודש פרסמתי כאן הודעה הפונה לפונדקאיות המעוניינות לעבור את התהליך באופן פרטי. להודעתי צרפתי כתובת מייל כדרך לתקשורת ראשונית.
    כתובת המייל נמחקה.
    מדי יום אני מצרפת את המייל מחדש בלינק (כך ההודעה שלי קופצת למעלה כל יום) והוא נמחק בצורה מסתורית.
    כך קרה גם היום, ולכן לכשאגמור לכתוב שורות אלו, שוב אצרף את המייל ושוב תקפוץ ההודעה לראש הרשימה.
    גם כשפניתי לפונדקאית והצעתי לה לפנות אלינו במייל, דאגתם שוב ושוב למחוק את ההודעות שלי אליה.
    גם לדעתי פונדקאיות הן נבונות ולכן - תנו להן להחליט עם מי ליצור קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתכן שיש בעיה עם מערכת ההודעות

עדה אטיאס
    27/04/2010

אבדוק עם הנהלת הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלה

ל
    02/05/2010

היי אלה,
    איך אפשר להשיג אותך?
    אני מעוניינת לעשות את חלק מהתהליך גם באופן עצמאי. בכל אופן נצטרך את עזרתם של מינה ועדה

ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה

נינה גבאי
    03/06/2010

אני מנסה לפרסם.
    האם רואים מודאות שלי או הם נמחקו?
    אשמח שתעני לי
    0548424473

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו