מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פניתי למערכת הפורומיםעדה אטיאס27/04/2010
ושאלתי לגבי הטענה שנימחקו אימיילים, והרי תשובתם:
עדה שלום,
קיימת בעיה בפורום שחברות מסחריות מפרסמות הודעות "תמימות" כגון:
• זוג המחפש פונדקאית
• פונדקאית המציעה את עצמה
• הצעה למכירת ביציות
זו אינה מטרת הפורום, אנו מבקשים להקפיד על כך ולא לאפשר פרסום סמוי בפורום.
תודה,
מערכת BeOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
אילת28/04/2010נראה לי שפורום זה כלי לגיטימי לזוגות שלא מעוניינים למצוא לעבוד עם סוכנות למצוא פונדקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילת שלום
מינה יולזרי28/04/2010יכול להיות שאת צודקת ואין כאן ויכוח בין המרכז לבינך. תקראי את מה שכתוב בהודעה של עדה. הפורום הזה הוא חלק מפורומים רבים של BEOK אלו נהלי העבודה שלהם וכשהם סורקים ומוצאים משהו שלא עומד בנהלים הם מוחקים.
מכיוןם שההודעה שלך עלתה מס' פעמים אנו מוצאות לנכון למחוק את ההודעות החוזרות ברצף ולהשאיר את זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה יקרה
עלמא28/04/2010אנחנו לא גוף מסחרי אלא זוג ללא ילדים שמאוד רוצה לאחוז את הילד שלו בידיו, אך לשם כך זקוקים לעזרת פונדקאית.
לאחר פגישה עם המרכזים החלטנו שהדרך העצמאית נכונה יותר עבורינו ועבור הפונדקאית שתלך איתנו.
לפני חודש פרסמתי כאן מודעה והמייל נמחק ממנה.
כמו כן, אני מצרפת מדי יום מחדש את המייל והוא נמחק.
אולי לפני שמוחקים, שהמוחק יבדוק במי מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדה-אנחנו לא גוף מסחרי, די למחיקות
עלמא28/04/2010כפי שכבר הסברתי אנחנו זוג הכמהה לילד ומחפש פונדקאית
ולמרות שהסברתי זאת בתשובתי אליך, לאחר כמה שעות ...ושוב נמחק המייל שלנו
מה קורה כאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה ערב טוב
עדה אטיאס28/04/2010כפי שכתבה מינה זו החלטת מערכת הפורומים והם אלו שביצעו את המחיקות, אני מבינה לליבך ואין לנו שום בעיה שזוגות ופונדקאיות יפרסמו את פרטיהם, אנחנו מכבדות כל דרך לעבור את התהליך.
תנסי מידי פעם להכניס את ההודעה שוב עם הפרטים, מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדבר עם האחראי למחיקות
עלמא29/04/2010עדה ומינה, האם תוכלו להעביר אלי למייל דרך להתקשר עם המוחק? ([email protected])
האם אתן כמנהלות הפורום לא יכולות לפעול להפסקת התופעה? זה לא פוגע באופן שאתן מנהלות את הפורום? האם התשובה שקיבלתן (שהמוחק חושד שאנחנו גוף ציבורי ולכן מוחק בלי לבדוק...) מספקת אתכן? משכנעת אתכן בצדקת דרכו?
אותי ממש לא
אני כבר חודש מדי יום מחזירה את המייל שלי שנמחק שוב ושוב 3-4 פעמים ביום.
האם זו מלחמת התשה?
האם זו מטרת הפורום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך יוצרים קשר.
לילי09/05/2010לא ברור אם כן איך יוצרים קשר בפורום עם אנשים אחרים שכותבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)