הכנת עוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנת עוברים
    נילי
    26/08/2010

אני ובעלי הגענו לנושא הפונדקאות לאחר שהרופאים המליצו לי שלא להיכנס להיריון בגלל סיבות בריאותיות (שאינן קשורות בפוריות).
    מכאן שאולי בשונה מחלק מהזוגות לא התנסינו בטיפולי פוריות כלל. הייתי רוצה להבין מה תרומת הביצית תדרוש ממני מבחינה פיזית? כיצד מתחילים בכלל את התהליך של הכנת העוברים? וכמה זמן זה לוקח בד"כ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנת עוברים

הוספת תגובה

• נטע שלום

מינה יולזרי
    27/08/2010

הכנת עוברים ותרומת ביצית הם שני דברים שונים. תרומת ביצית כמו שזה נשמע זה שימוש בביצית של מישהי אחרת כשאותה ביצית/יות מופרות מזרע בעלך.
    את כנראה מדברת על טיפולי הפרייה שאת תעברי במהלכן תקבלי טיפול הורמונלי ובשלב המתאים ישאבו את הביציות והן יופרו מזרע בעלך. כדי לדעת על כל הפרוצדורה במיוחד מכיון שהגעת ממקום של בעייה בריאותית שאינה בעיית פריון חשוב לקבל חוו"ד מפורטת מרופא. יש לציין שבעיות שונות מצריכות פרוטוקולים רפואיים שונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו