המתנה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המתנה...
    אניייי
    27/08/2010

זהו , סיימתי הכל , בדיקות דם , בדיקות רופא, פסיכולוגית , ייעוץ משפטי , להכיר את ההורים .
    בקיצור בדקו וחקרו אותי מכל הכיוונים !!! (בצדק!!!!)
    עכשיו נשאר לחכות , לחכות לוועדה ואוואווו...
    מחכה להתחיל את הכל , את האמת אני קצת מתרגשת וקצת חוששת (טבעי לא??) אני מקווה שזה ילך טוב וכמו שעדה אמרה העוברים בפעם הראשונה יכנסו וינחתו על שמיכת הפוך שלי (רירית בעובי - 18 מ"מ) .
    החולשה הכי גדולה שלי היא שאין לי סבלנות !!!! אני רוצה שהכל יקרה עכשיו ומהר !!!
    (למרות שלתהליך הגעתי אחרי שנה שבדקתי הכל מהכל !!!)
    אני חייבת להבין ולהפנים שאני חייבת להיות סבלנית !!!!!!
    (סליחה עדה שאני מציקה לך כל כך הרבה בטלפון - למרות שתמיד את עונה לי בהמון סבלנות, ובכל שעה :-) )
    אני חוששת ויחד עם זאת שמחה, אני יודעת שבסוף גם לי וגם להורים המיועדים יצא משהו טוב, לי - כסף (בעיקר איכות חיים לילדה שלי ולי !!) ולהורים ילד שהם משתוקקים לו ומחכים לו כבר הרבה זמן .
    בקיצור מקווה שהכל יהיה בסדר ושנעבור את זה מהר ובקלות !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המתנה...

הוספת תגובה

• סבלנות מילת המפתח בתהליך הזה

עדה אטיאס
    27/08/2010

ההמתנה תמיד לא פשוטה לכולנו, במיוחד אם כבר החלטנו ועשינו כל מה שבשליטתנו, אני בתקופות כאלו בחיים מנסה להתרכז ביום יום בדברים שקשורים רק בי כמובן להיות מעודכנת מה קורה וזה את תהיי מבטיחה אבל משתדלת להתעסק בשיגרה בית ספר חגים עבודה וזה גם יגיע דרך אגב זה גם נכון לאחרי הועדה בתקופת הטיפולים שאז ההתמנה לתשובה חיובית או שלילית אינה קלה.
    שבת שלום אנחנו איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו