מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפרתי בעבודהאניייי05/09/2010
היי !
אני עובדת במקום דתי והיום סיפרתי לבוסית שלי .
וווואאאאווווו היא חיבקה אותי חזק חזק ואמרה לי שהיא גאה בי !!!
אני גאה בעצמי , יוצאים לדרך ....
הלוואיי הלווואאייי והכל ילך טוב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת מגיע לך רק כל הכבוד
עדה אטיאס06/09/2010לא כל אחת יכולה ומתאימה למשימה הכל כך מיוחדת הזו.
אני מאחלת לך ולזוג שלך שהשנה תהיה פוריה בריאה עם הרבה רגעים מיוחדים ומספקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מזל שיש לך כזו בוסית...
סיגל07/09/2010שיהיה לך בהצלחה עם התהליך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת שיש לי מזל אבל....
אניייי07/09/2010אני חושבת שמה שאנחנו עושות הוא דבר ענק !!!!
נכון שהסיבה העיקרית והמרכזית היא הכסף שיש שם אבל יחד עם זאת אני יודעת
שאני עושה משהו טוב בדרך ועוזרת לזוג לקבל את מה שהם מחכים לו ורוצים כבר הרבה זמן ...
נכון שיש לי מזל .... מזל שאני פה ,מזל שאני מסוגלת ללדת , מזל שאני בריאה ויכולה לעזור לאלה אין להם מזל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות...
סיגל07/09/2010יש הרבה אנשים שלא רואים את זה באור חיובי. אני קיבלתי הרבה תגובות שליליות לנושא הזה, בין השאר גם מהבוסית שלי שיודעת על הבחירה שלי ועושה לי פרצופים מאז ונוזפת בי על ההעדרויות וכאילו שפתאום אני לא מחויבת לעבודה יותר. גם אני חושבת שזו החלטה נפלאה ואני שלמה איתה לגמרי (והכסף אצלי ממש לא העיקר) אבל לפעמים קשה עם התגובות ועם הצורך להסתיר מאנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה שלילית
אניייי08/09/2010היי סיגל , אני לפני שהתחלתי את התהליך עשיתי עבודת תחקיר של שנה....
קיבלתי פסק הלכה של הרב הראשי של הישוב שאני מתגוררת בו (הוא רב מאוד מרכזי בציונות הדתית...) ובדקתי גם תגובות של אנשים בשטח - היה מאוד חשוב לי היות והבת שלי בבית ספר דתי ...
חקרתי ובדקתי וגיליתי שדווקא הציבור הדתי לאומי (מתנחלים) רואים בזה שליחות ממעלה ראשונה - אנשים כל כך חיוביים , המורה של הבת שלי פשוט רואה בי מלאך ....
אני כל כך מאושרת שאלה התגובות שקיבלתי כאן שאני יודעת ובטוחה שכל התהליך הזה ילך מצויין !!!
אני יודעת שאני הולכת להסב אושר לאנשים שהאושר הזה אצלי הוא מובן מאליו (ללדת...)
תהיי גאה בעצמך אל תקחי ללב את התגובות שלה , רק תדעי שהיא אישה קטנה אם היא שלילית לגבי מה שאת עושה !!!!!
כל הכבוד לך תהיי גאה בעצמך!!!
מחזקת אותך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)