סיפרתי בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפרתי בעבודה
    אניייי
    05/09/2010

היי !
    אני עובדת במקום דתי והיום סיפרתי לבוסית שלי .
    וווואאאאווווו היא חיבקה אותי חזק חזק ואמרה לי שהיא גאה בי !!!
    אני גאה בעצמי , יוצאים לדרך ....
    הלוואיי הלווואאייי והכל ילך טוב!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפרתי בעבודה

הוספת תגובה

• באמת מגיע לך רק כל הכבוד

עדה אטיאס
    06/09/2010

לא כל אחת יכולה ומתאימה למשימה הכל כך מיוחדת הזו.
    אני מאחלת לך ולזוג שלך שהשנה תהיה פוריה בריאה עם הרבה רגעים מיוחדים ומספקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך מזל שיש לך כזו בוסית...

סיגל
    07/09/2010

שיהיה לך בהצלחה עם התהליך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת שיש לי מזל אבל....

אניייי
    07/09/2010

אני חושבת שמה שאנחנו עושות הוא דבר ענק !!!!
    נכון שהסיבה העיקרית והמרכזית היא הכסף שיש שם אבל יחד עם זאת אני יודעת
    שאני עושה משהו טוב בדרך ועוזרת לזוג לקבל את מה שהם מחכים לו ורוצים כבר הרבה זמן ...
    נכון שיש לי מזל .... מזל שאני פה ,מזל שאני מסוגלת ללדת , מזל שאני בריאה ויכולה לעזור לאלה אין להם מזל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פונדקאות...

סיגל
    07/09/2010

יש הרבה אנשים שלא רואים את זה באור חיובי. אני קיבלתי הרבה תגובות שליליות לנושא הזה, בין השאר גם מהבוסית שלי שיודעת על הבחירה שלי ועושה לי פרצופים מאז ונוזפת בי על ההעדרויות וכאילו שפתאום אני לא מחויבת לעבודה יותר. גם אני חושבת שזו החלטה נפלאה ואני שלמה איתה לגמרי (והכסף אצלי ממש לא העיקר) אבל לפעמים קשה עם התגובות ועם הצורך להסתיר מאנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה שלילית

אניייי
    08/09/2010

היי סיגל , אני לפני שהתחלתי את התהליך עשיתי עבודת תחקיר של שנה....
    קיבלתי פסק הלכה של הרב הראשי של הישוב שאני מתגוררת בו (הוא רב מאוד מרכזי בציונות הדתית...) ובדקתי גם תגובות של אנשים בשטח - היה מאוד חשוב לי היות והבת שלי בבית ספר דתי ...
    חקרתי ובדקתי וגיליתי שדווקא הציבור הדתי לאומי (מתנחלים) רואים בזה שליחות ממעלה ראשונה - אנשים כל כך חיוביים , המורה של הבת שלי פשוט רואה בי מלאך ....
    אני כל כך מאושרת שאלה התגובות שקיבלתי כאן שאני יודעת ובטוחה שכל התהליך הזה ילך מצויין !!!
    אני יודעת שאני הולכת להסב אושר לאנשים שהאושר הזה אצלי הוא מובן מאליו (ללדת...)
    תהיי גאה בעצמך אל תקחי ללב את התגובות שלה , רק תדעי שהיא אישה קטנה אם היא שלילית לגבי מה שאת עושה !!!!!
    כל הכבוד לך תהיי גאה בעצמך!!!
    מחזקת אותך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו