מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדן הריון\פונדקאותסיון13/09/2010
ב19.6.2010 קרה לי ולבן זוגי , אסון!
אחרי 2 הפסקות הריון עקב מום גנטי ( תוצאה של נשאות של שנינו ,כלומר 1 ל 4 הריונות יופיע המום ) והמום הופיע פעמיים,
ואחרי נסיונות של שנה וחצי הצלחנו להכנס להריון השלישי שהיה תקין!!! המום לא הופיע!!!
ב18.6.2010 בשעה 08:30 הגענו לבלינסון שמחים ומתרגשים, אני בשבוע 41+3 !!! עם צירים!
הכניסו אותי לחדר לידה בשעה 14:30 מתרגשת וכואבת ,לקחנו איתנו דולה, בגלל שרצינו ביטחון אחרי מה שעברנו...לא ידענו מה מצפה לנו... איזה גיהנום!
רצחו לנו את הילד שלנו!!!!!!!
מהלך הלידה עד שלב מסוים היה תקין! בשעה 02:00 לפנות בוקר ( כמה שעות ...) הרגשתי כאבי תופת!!!!! בצד התחתון הימני של הבטן שלי . אלו , לא היו צירים! הכאבים עלו כלפי מעלה והקרינו על בית החזה שלי ועצמות הבריח וגרמו לי להקיא ! המון !
התחננתי, צרחתי ,ביקשתי בכיתי שיקחו אותי מיד לחדר ניתוח, " בואו נגמור עם זה, תכניסו אותי לקיסרי, אני לא יכולה יותר "
אבל מה , הוחלט- להשתיק אותי עם עוד אפידורל ( גם לפני כן הייתי מחוברת לאפידורל ) ועברו להם עוד שעתיים יקרוווווות בחדר לידה עד שהוחלט בשעה 04:30 להכניס אותי לקיסרי , עקב אי התקדמות בלידה והאטות בדופק!!!
כשפתחו את הבטן , נצפתה רחם קרועה והתינוק הוצא ללא דופק וללא נשימה . עבר החייאה . כרגע הוא חי , לא מונשם אבל עם נזק מוחי משמעותי לפי תוצאות ה MRI ! הוא בן חודש וחצי עבר אתמול ניתוח להאכלה דרך הקיבה . אין לו רפלקס בליעה או מציצה. לא בוכה .
אלו החיים שלנו.
שכחתי לציין שאני בת 41!
רציתי לחלק את האסון עם הפורום ולאמר שאנחנו מחפשים פונדקאית שנוכל לגדל ילד בריא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואאאווו
אניייי13/09/2010סיוון יקרה !
כל כך כואב לי לקרוא את מה שכתבת ....
אני מאחלת לך שתמצאי במהרה פונדקאית !!!!
אני מייעצת לך לפנות לאחד המרכזים (ממליצה בחום רב על מינה ועדה - נראה לי שהם יוכלו לעזור לך גם להתמווד עם כל מה שאת חווה)
שולחת לך חיזוקים מכאן!!!
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור קורע לב )-:
סיגל14/09/2010ממש כאב לי לקרוא את הסיפור שלכם.
כל הכבוד שיש לכם עוד כוחות להמשיך ולנסות ובעיניי זה בהחלט שווה את זה.
גם אני ממליצה בחום על המרכז של עדה ומינה שילוו אתכם באיתור הפונדקאית המתאימה לכם ובכל התהליך שעשוי להיות מייגע ומתסכל לעיתים.
מאוד עוזר שיש נשות מקצוע עם ניסיון רב ותשובות לכל השאלות וכמובן גם עידוד ותמיכה ברגעים הקשים.
בהצלחה בדרך שבחרתם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סיון
מינה יולזרי14/09/2010קראתי את מה שכתבת ונשמתי נעצרה לרגע. עברתם חוויה קשה מאוד, כואבת גם גופנית וגם ובמיוחד נפשית. אני חושבת שאין מילים שיכולות לרפא את הכאב ואת האובדן וכמו תמיד הזמן הוא המרפא הטוב ביותר. ההסתכלות שלך קדימה לעבר העתיד והיכולת שלך לבחור להמשיך גם אם באמצעות פונדקאית מדהימה. מאחלת לך שכוחותייך והאופטימיות תמיד יהיו לצידך ובאמצעותם תממשי את שאיפתך להיות אמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)