אובדן הריון\פונדקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן הריון\פונדקאות
    סיון
    13/09/2010

ב19.6.2010 קרה לי ולבן זוגי , אסון!
    אחרי 2 הפסקות הריון עקב מום גנטי ( תוצאה של נשאות של שנינו ,כלומר 1 ל 4 הריונות יופיע המום ) והמום הופיע פעמיים,
    ואחרי נסיונות של שנה וחצי הצלחנו להכנס להריון השלישי שהיה תקין!!! המום לא הופיע!!!
    ב18.6.2010 בשעה 08:30 הגענו לבלינסון שמחים ומתרגשים, אני בשבוע 41+3 !!! עם צירים!
    הכניסו אותי לחדר לידה בשעה 14:30 מתרגשת וכואבת ,לקחנו איתנו דולה, בגלל שרצינו ביטחון אחרי מה שעברנו...לא ידענו מה מצפה לנו... איזה גיהנום!
    רצחו לנו את הילד שלנו!!!!!!!
    מהלך הלידה עד שלב מסוים היה תקין! בשעה 02:00 לפנות בוקר ( כמה שעות ...) הרגשתי כאבי תופת!!!!! בצד התחתון הימני של הבטן שלי . אלו , לא היו צירים! הכאבים עלו כלפי מעלה והקרינו על בית החזה שלי ועצמות הבריח וגרמו לי להקיא ! המון !
    התחננתי, צרחתי ,ביקשתי בכיתי שיקחו אותי מיד לחדר ניתוח, " בואו נגמור עם זה, תכניסו אותי לקיסרי, אני לא יכולה יותר "
    אבל מה , הוחלט- להשתיק אותי עם עוד אפידורל ( גם לפני כן הייתי מחוברת לאפידורל ) ועברו להם עוד שעתיים יקרוווווות בחדר לידה עד שהוחלט בשעה 04:30 להכניס אותי לקיסרי , עקב אי התקדמות בלידה והאטות בדופק!!!
    כשפתחו את הבטן , נצפתה רחם קרועה והתינוק הוצא ללא דופק וללא נשימה . עבר החייאה . כרגע הוא חי , לא מונשם אבל עם נזק מוחי משמעותי לפי תוצאות ה MRI ! הוא בן חודש וחצי עבר אתמול ניתוח להאכלה דרך הקיבה . אין לו רפלקס בליעה או מציצה. לא בוכה .
    אלו החיים שלנו.
    שכחתי לציין שאני בת 41!
    רציתי לחלק את האסון עם הפורום ולאמר שאנחנו מחפשים פונדקאית שנוכל לגדל ילד בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדן הריון\פונדקאות

הוספת תגובה

• וואאאווו

אניייי
    13/09/2010

סיוון יקרה !
    כל כך כואב לי לקרוא את מה שכתבת ....
    אני מאחלת לך שתמצאי במהרה פונדקאית !!!!
    אני מייעצת לך לפנות לאחד המרכזים (ממליצה בחום רב על מינה ועדה - נראה לי שהם יוכלו לעזור לך גם להתמווד עם כל מה שאת חווה)
    שולחת לך חיזוקים מכאן!!!
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור קורע לב )-:

סיגל
    14/09/2010

ממש כאב לי לקרוא את הסיפור שלכם.
    כל הכבוד שיש לכם עוד כוחות להמשיך ולנסות ובעיניי זה בהחלט שווה את זה.
    גם אני ממליצה בחום על המרכז של עדה ומינה שילוו אתכם באיתור הפונדקאית המתאימה לכם ובכל התהליך שעשוי להיות מייגע ומתסכל לעיתים.
    מאוד עוזר שיש נשות מקצוע עם ניסיון רב ותשובות לכל השאלות וכמובן גם עידוד ותמיכה ברגעים הקשים.
    בהצלחה בדרך שבחרתם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיון

מינה יולזרי
    14/09/2010

קראתי את מה שכתבת ונשמתי נעצרה לרגע. עברתם חוויה קשה מאוד, כואבת גם גופנית וגם ובמיוחד נפשית. אני חושבת שאין מילים שיכולות לרפא את הכאב ואת האובדן וכמו תמיד הזמן הוא המרפא הטוב ביותר. ההסתכלות שלך קדימה לעבר העתיד והיכולת שלך לבחור להמשיך גם אם באמצעות פונדקאית מדהימה. מאחלת לך שכוחותייך והאופטימיות תמיד יהיו לצידך ובאמצעותם תממשי את שאיפתך להיות אמא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו