חוק הפונדקאות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוק הפונדקאות?
    עדי
    20/09/2010

שלומות,
    מזה כמה זמן שאני מנסה לאתר את חוק הפונדקאות המלא. עד כה נתקלתי בהסברים שלו בלבד ולא בחוק עצמו. באתר הכנסת ובאתר משרד הבריאות לא הצלחתי למצוא אותו. האם מישהו יכול לעזור?

בנוסף, בכל המקומות מדברים כמה יקר לבצע הליך פונדקאות בארץ וכו'. היכן ניתן למצוא אומדנים לעלויות (גם את זה לא הצלחתי למצוא בשום מקום).

תודה

עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוק הפונדקאות?

הוספת תגובה

• עדי שלום

מינה יולזרי
    21/09/2010

החוק נמצא באתר פונדקאות של משרד הבריאות בתחתית העמוד. לגבי מחירים של תהליך הפונדקאות את מוזמנת ליצור קשר. מינה 0522907322 או עם עדה 0522907889

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזה התקשרות

kuri
    04/10/2010

שלום רב,
    אני בוגרת תואר שני במשפטים ולקראת דוקטורט ומאוד מתעניינת להקדיש את עבודת המחקר שלי לנושא.
    בין היתר לצורך הגשת ההצעה אני צריכה דוגמא של חוזה התקשרות בין ההורים לפונדקאית 0 האם אפשר יהיה לקבל מכם דוגמא של חוזה התקשרות ?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו