מעוניינת להיות פונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להיות פונדקאית
    סיגל
    21/11/2007

עדה ומינה שלום,
    אני מעוניינת להיות פונדקאית ויש בידי את כל הטפסים הנחוצים (כמובן שאני מתאימה לפונדקאות על פי דרישות הועדה).
    בהתחלה חשבתי לעשות לבד את התהליך אך החלטתי ללכת לבסוף דרך מרכז והחלטתי לפנות אליכן.
    כמו שאמרתי, יש בידי כבר את כל המסמכים הנדרשים כולל הבדיקות הנחוצות, האישור מהמשטרה, סיכומי הלידה וכו'...
    אשמח לדעת אם ישנו זוג נחמד וזמין לתהליך מיידי, ואשמח לוודא באם הסכום עליו ניתן לדבר הוא כפי שכתבתן בהודעה למעלה - 40,000$

אשמח לתשובתכן

שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת להיות פונדקאית

הוספת תגובה

• עלויות התהליך

מינה יולזרי
    22/11/2007

כשזוג מתענין לגבי תהליך הפונדקאות אנו מתייחסים גם לעלויות הקשורות בפונדקאית וגם לכל מה שמסביב כמו אבחונים יעוץ משפטי ועוד סכומים הנמצאים בנאמנות לזכותך לצורך נושאים נלווים כמו פיצוי על עובר נוסף על ניתוח קיסרי יעוץ משפטי עבורך בתהליך. לגבי סכומים שאת אמורה לקבל כבסיס את יכולה ליצור איתי קשר ונדבר. השורה התחתונה היא שפונדקאית לא מקבלת 40,000$

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט תשלומים

סיגל
    22/11/2007

מינה שלום,
    אשמח לקבל למייל שלי אם תוכלי את פירוט התשלומים אותם אוכל לקבל וכן את הטלפון שלך ליצירת קשר לאחר מכן.

תודה
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת המייל שלי

סיגל
    22/11/2007

סליחה,
    המייל שלי הוא

[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולחת לך אי מיל

מינה יולזרי
    23/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו