שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שואלת
    19/10/2010

היי עדה ומינה חברתי היא אם פונדקאית ושאלתי היא רפואית :בבדיקות אצל רופא נשים הוא בודק את עובי הרירית היו תוצאות שונות גבוה ואחכ נמוך ( דק ועבה ) שאלתי היא נניח שעובי הרירית שלה הוא דק .. היא לא תעבור את הוועדה ? הרי היא בבטחון יכולה לשאת היריון ( יש לה תאומים) והבנתי שבמהלך ההריון לוקחים הורמונים שמעבים את הרירית.אני שואלת כי אני בתהליכי מיון ממש בהתחלה( מועמדת להיות אם פונדקאית ) ורציתי לדעת אם יש לי מחזורים קצרים הוא נמשך אומנם 6 ימים אבל הוא לא חזק זה משפיע על עובי הרירית ? מה כן משפיע ?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עדה אטיאס
    19/10/2010

עובי רירית תלוי במועד שבו היא עברה אולטרסאונד, הרירית בעובי המקסימלי כשאישה מבייצת.הרירית דקה לאחר המחזור והולכת ומתעבה לקראת הביוץ, צריך לבדוק מתי היא עשתה אולטרסאונד בכל פעם.
    מחזור קצר אינו קשור לעובי רירית, הייתי ממלצה לך לעבור אולטרסאונד ביום הביוץ, ואז תוכלי לדעת אם הרירית שלך תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו