פונדקאות בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאות בחו"ל
    אנונימי
    23/10/2010

הייתי פעמיים פונדקאית בארץ לאותו זוג וכידוע אין לי אפשרות נוספת להיות אם פונדקאית בארץ איך אפשר לשמש אם פונדקאית בחו"ל לזוג מקהילה יהודית? האם זה אפשרי? אשמח לקבל פרטים בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פונדקאות בחו"ל

הוספת תגובה

• פונדקאות בחו"ל - תגובה

מינה יולזרי
    24/10/2010

בעקרון החוק הבנלאומי מדבר על כך שלפחות אחד מהצדדים של הסכם הפונדקאות יהיה תושב ואזרח של אותה ארץ שבה מתקיים הליך הפונדקאות. תבררי לכן בקהילות יהודיות במדינות שבהן יש פונדאות חוקית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פונדקאית בחו"ל

אנונימי
    26/10/2010

תודה מינה, יש לך פרטים נוספים לגבי הגילאים של הפונדקאיות בחו"ל וסכומים משוערים שהפונדקאית מקבלת או שתוכלי להפנות אותי לאיזשהו גורם בחו"ל כדי לקדם את הנושא? אולי יש בחורה בארץ שאת מכירה שעברה תהליך כזה בחו"ל שתרצה לתת לי פרטים בנושא? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פונדקאית בחו"ל - תגובה

מינה יולזרי
    26/10/2010

צרי איתי קשר טלפוני כי פנה אלינו זוג מחו"ל 0522907322

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו