חששות !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות !
    מייקי
    18/01/2011

שלום לכולם,
    אני חדשה - מתעניינת במידע ראשוני בנושא הפונדקאות. אני מהצד של זו שלא יכולה לשאת הריון עד תומו... קראתי את החומר על התהליך באתר,התרשמתי. אבל איך מתחילים מבחינה רגשית?? קראתי ולא הפסקתי לבכות אחרי כל משפט!
    אשמח לקבל עזרה מכל מי שכאן, לגבי הצעד הטרום ראשון של התהליך...
    איך מתחילים - אחרי שלב המחשבות והרצון לתהליך. איך מחברים את הרצון לצעד הראשון, איך מגשרים על הקושי הרגשי המלווה ??

תודה מראש
    ובהצלחה לכולן...
    מייקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות !

הוספת תגובה

• חששות ! - תגובה

עדה אטיאס
    19/01/2011

מיקי אני מבינה לליבך זו החלטה מאוד לא פשוטה בעיקר מהצד הרגשי. הראש אומר שזו הדרך אם רוצים ילד אך הלב מסרב עדיין לקבל שלא תחווי את ההריון בגופך, ישנן גם הרבה חששות, מי זו הפונדקאית, איך אדע שהיא תישמור על העובר, זה טבעי וזה תהליך שכל ההורים המיועדים עוברים.
    תקראי חומר על הנושא, ובעיקר תאפשרי לעצמך להבשיל עם ההחלטה,
    את יכולה גם להעזר באיש מקצוע כדי לעלות את כל הרגשות ולעבד אותם, דבר שרק יסייע לך בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות התעניינות

מייקי
    20/01/2011

שלום עדה
    תודה על התגובה.
    רציתי לשאול, אתם מתעסקות בפונדקאות בארץ וגם בחו"ל ?
    מה המחיר בחו"ל לעומת הארץ ? מהם היתרונות והחסרונות בכל אחת מהאפשרויות ?
    האם פגישה ראשונה לגבי שאלות טכניות אצלכן עולה כסף ?
    כמה זמן לוקח כל התהליך עד לאישור של האם הפונדקאית ?
    כמה זמן לוקח למצוא אם פונדקאית ?

תודה רבה מייקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות התעניינות - תגובה

מינה יולזרי
    23/01/2011

את מוזמנת ליצור איתנו קשר טלפוני. פגישה אינה מחייבת וגם לא כרוכה בעלויות. אנחנו אכן עוסקות בפונדקאות גם בארץ וגם בחו"ל.
    משרד 037362248

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה את זה

ספל חמאה
    01/02/2011

נכנסתי למצוא תשובות לכל מיני שאלות שיש לי, אבל על כל שאלה טובה אתן עונות - צירי איתנו קשר בטלפון, אז בשביל מה הפורום? אין אפשרות לענות כאן באופן כללי או עקרוני ורק לפרטי פרטים נוספים להפנות לטלפון? הרי רוב השאלות הללו ממילא מעסיקות את כל מי שנוגע בתחום מכל כיוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והשאלה שלי...

ספל חמאה
    01/02/2011

מה קורה אם ההיריון הפונדקאי נגמר בהפלה:
    האם הפונדקאית מקבלת פיצוי כספי?
    האם ההורים המיועדים מקבלים?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והשאלה שלי... - תגובה

מינה יולזרי
    02/02/2011

במידה וההיריון שנושאת הפונדקאית חלילה מסתיים ולא באשמתה אלא מסיבה רפואית כל שהיא,הפונדקאית מפוצה כספית. הפיצוי עולה ככל שההיריון מתקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה את זה - תגובה

מינה יולזרי
    02/02/2011

את צודקת שלעיתים אנו מציעות לכם ליצור קשר טלפוני מסיבה פשוטה, אם התשובה היא קצרה אנו עונות תמיד אבל אם היא מורכבת ולכן ארוכה אין אפשרות לענות על גבי פורום זה. אני חושבת שלהזמין אתכן להתקשר אלינו זו הצעה אדיבה מאוד. אנו גם אומרות שיש אפשרות לקבל מידע רחב מהאתר שלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

ספל חמאה
    03/02/2011

תודה.
    גם על התשובה השנייה, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלת ה-כמה זמן

ספל חמאה
    01/02/2011

זה כמובן משתנה, ואני בשום אופן לא סמכות, אבל מניסיוני:

יש כמות לא מעטה של בדיקות שצריך להמציא, אז זה תלוי בעיקר בפונדקאית.

כשנגשתי לעשות בדיקת איידס התברר שהם בדיוק יצאו לפגרת קיץ מתוכננת ששכחו להודיע עליה בהודעה הקולית בטלפון, אז למרות שהתקשרתי לברר שאפשר להגיע - כשהגעתי מצאתי שלט שמודיע על כך. אחרי שבוע, כשחזרתי, התברר שהם עברו דירה (ושוב שכחו לעדכן את המענה הקולי) אבל זה גרם לדיחוי מינורי (של שעה וחצי לעומת שבוע)

אני עברתי הפלה אז ביקשו ממני גם בדיקת היסטרוסקופייה (מיפוי פנימי) שאותה צריך לעשות בזמן ספציפי אחרי המחזור, כנל כל הבדיקות הגינקולוגיות - אז אם לא מסתדר לעשות באותו חודש - כל בדיקה נידחת בחודש.

בקיצור, לי לקח חצי שנה

מציאת פונדקאית (או זוג) תלויה בדרך כלל ב'מכון' איתו את עובדת, ומכיוון שהם מדברים איתך עוד לפני שהתחלת עם הבדיקות - עד שתסיימי את כולן הם כבר יחשבו על שידוך הולם מבין לקוחותיהם - כך שזה לא אמור לקחת זמן.

אבל גם אחרי כל זה צריך להיפגש עם עורכי דין ואחרי זה לחכות בסבלנות עד שהוועדה תאשר - כי יש הליכים ביורוקרטים, ואם אין לך סיפור מיוחד המצדיק זירוז תהליך התהליך עשוי להימשך עוד חצי שנה (למרות ששמעתי שהוועדה מתכנסת לעתים זמינות יותר)

וכמובן צריך לחכות שלושה חודשים עד שהביטוח נכנס לתוקף ואפשר להתחיל בתהליך ההפריה שבעיקרון צריך לבדוק לפחות פעם אחת על יבש לפני שמגיעים לדבר האמיתי.

בקיצור צריך הרבה אוויר ואורך רוח.
    בהצלחה

(אם חרגתי ממקומי או אם רשמתי דברים מופרכים ולא בא לכן לתקנותי, אתן מוזמנות להסיר את התגובה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות התעניינות - תגובה

מינה יולזרי
    02/02/2011

את שואלת הרבה שאלות שהתשובות מאוד משמעותיות. אני מציעה לך או לקבוע פגישה שאינה מחייבת ואינה כרוכה בעלויות או ליצור איתנו קשר טלפוני ונוכל לנהל שיחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי את הלינק המצ"ב יש מידע

שרון
    05/02/2011

אתר שיחסית מוסר מידע, הסתייענו בו להבין את ההליך ואפילו היינו בפגישה-טרם נתקבלו החלטות זו הכרעה קשה..:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו