האם יש סיכוי שיאשרו לי לקחת פונדקאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכוי שיאשרו לי לקחת פונדקאי
    קיקי
    31/01/2011

שלום,

יש לי תינוקת בת כמעט שנה ואנחנו חושבים על עוד ילד.
    יש לי סיפור הריון ולידה מאוד קשה מבחינה רפואית: הריתי לאחר 12 הפריות ואינסוף הזרעות / החזרות (5 שנים), ההריון היה תקין אבל הלידה היתה זוועתית - ניתוח קיסרי חרום ולאחריו סיבוך קשה ומסכן חיים, נותחתי עוד פעמיים ב 3 הימים שאחרי הלידה, שהיתי בטיפול נמרץ שבוע ואחר כך חודש וחצי בבית חולים.
    לא ידוע למה הה קושי להרות ולמה כזה סיבוך בלידה, הרופאים לא מוצאים בעיה אצלי.
    אני לא מסוגלת לחשוב על לעבור הריון שוב כי מבחינתי הגוף שלי פשוט לא יודע לקלוט או "לפלוט" הריון כמו כולן. אני בחרדה וסיוטים מהמחשבה על זה.
    אני חושבת על פונדקאות אבל הרופאים שטיפלו בי אומרים שאין לי סיכוי לקבל אישור ושגם אין הצדקה כי הסיכוי שזה יקרה שוב הוא קטן (אמנם גדול יותר משל נשים אחרות אך קטן).
    מה דעתכן? מכירות מקרים דומים שאושרו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי שיאשרו לי לקחת פונדקאי - תגובה

עדה אטיאס
    01/02/2011

הייתי מציעה לך להביא מהרופא המטפל את הסיכום הרפואי לגבי הטיפולים שעברת וכל מה שקרה במהלך הלידה ואחריה, לצרף מכתב שלכם עם פניה לועדה וצילומי ת.ז ולבקש אישור עקרוני, הועדה תיתן את תשובתה יתכן שיבקשו מסמכים נוספים או יזמינו אותכם לראיון, אבל כדי להתחיל בבקשה ולראות איך הדברים יתקדמו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו