שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נעמה
    06/02/2011

אני גרושה כ חודשיים... הבנתי שחייבים לחכות חצי שנה עד שנה עד שפונים להיות אם פונדקאית ? אם מוכיחים שאין טראומה ....של אחרי הגירושין ? יש לציין שאני גרה עם גרושי עד שאוכל להתארגן על שכר דירה .ויש בינינו הרמוניה וקשר מעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עדה אטיאס
    08/02/2011

קרן שלום

זמן ההמתנה לאחר הגירושין נובע מהחשש של הועדה שאת וילדייך יכולים להיות במשבר בשנה הראשונה לגירושין , יחד עם זאת ישנם משתנים שונים אותם ניתן להציג בפני הועדה שיציגו אם הדברים אחרת
    כדי שתוכלי לדעת בודאות אם את יכולה להתחיל בתהליך כבר נישמח להפגש איתך ולקבל פרטים נוספים ואז נוכל לצרף דוח סוציאלי לועדה שיציג את התמונה המלאה לגבי מצבך המשפחתי ויכולתך להתחיל בתהליך כבר עכשיו.
    עדה 0522907889 מינה 0522907322

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

נעמה
    09/02/2011

היי עדה דיברנו אמש בפון.רציתי לדעת אם תוכלי לצרף לכאן קישור של הטפסים הדרושים מבחינה רפואית ?בדיקות אצל הרופא משפחה ובדיקות אצל הגניקולוג ?אני מעדיפה לעשות בדיקות קודם לראות אם אני מתאימה רפואית .תודה רבה.(אין לי מחשב באופן רציף לכן לא יכולתי לשלוח מייל.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו