פונדקאות בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאות בחו"ל
    ronen
    27/03/2011

שלום רב,
    אני מבין שמנהלות הפורום מנהלות גם מרכז לפונדקאות בארמניה, אולם שאלתי היא האם יש ארגון על שמרכז את כל האופציות שקיימות לזוגות או שפשוט צריך לחפש חיפוש חופשי בגוגל ? כמו כן מדוע צריך לעבור דרך סוכנות ישראלית ? אם בני זוג ישראלים עובדים ומתגוררים במדינה המאפשרת פונדקאות האם הם יכולים לפנות ישירות לסוכנות המקומית ? מדוע לעבור דרך סוכנות ישראלית שתגזור קופון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פונדקאות בחו"ל

הוספת תגובה

• פונדקאות בחו"ל - תגובה

עדה אטיאס
    28/03/2011

אוכל להתייחס לתוכניות הפונדקאות בארמניה וגיאורגיה כי אותן אני מכירה, בתוכניות אלו מדובר בצוות שלם של אנשי מקצוע מישראל גניקולוגים,אמבריולוגיות עו"ד ועו"ס שמלווים את התוכנית בפועל מההתחלה ועד לאחר רישום התינוק על שמך/ם ואחראים בפועל על כל שלב ושלב בתהליך.
    ההליך הרפואי של הכנת העוברים ומעקב ההריון נעשה ע"י גניקולוגים ישראלים
    בכירים ממוחים בהפריה חוץ גופית ומעקב הריון, אשר נוסעים לארמניה וגיאורגיה ומבצעים שם את הטיפולים, הכספים מנוהלים ע"י עו"ד ישראלי, והפונה/ים מלווים על ידנו.
    ישנה אפשרות גם לעבור את התהליך ישירות מול מרכזים בהודו ארה"ב אוקראינה כשהצוות המקומי אחראי על התנהלות התהליך.
    אני מציעה לך לבדוק באינטרנט ולהחליט מה טוב עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו