מחיר לפונדקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיר לפונדקאות
    שרון
    01/05/2011

שלום,
    אני שוקלת מאוד לשמש כאם פונדקאית והייתי רוצה לדעת כיצד ניתן למקסם את המחיר לכל התהליך הזה והאם כמובן זה חוקי לנסות ולבקש יותר ממה שהועדה מאשרת.
    מלבד המצווה הגדולה שאין ספק שהיא חלק בלתי נפרד מההחלטה, אהיה חייבת להיות אמיתית ולומר שהמחיר המוסכם בארץ הנע בין 30-40,000$ לא נראה לי מוצדק ומספק עבור דבר שכזה.
    מצבי הכלכלי קשה ואני אם חד הורית לילד מקסים ואם לא הייתי יודעת שאני מקבלת סכום כסף גדול יותר ,לא הייתי מכניסה את עצמי לזה. מה גם שידוע שבחו"ל מקבלים סכומים גבוהים הרבה יותר.
    זה נשמע קצת אגואיסטי אך זו הסיבה שאני רוצה לעשות את זה וחשוב לי לדעת האם הועדה מאשרת כל סכום שהורים מוכנים לתת או שחובה לשלם לפונדקאית אך ורק מה שהועדה מאשרת? האם ניתן לבקש יותר והאם זה תלוי בכמה ההורים המיועדים מוכנים לשלם על חיים שמקבלים במתנה.
    תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיר לפונדקאות

הוספת תגובה

• מחיר לפונדקאות - תגובה

מינה יולזרי
    02/05/2011

שרון שלום
    אשמח לשוחח איתך, המחירים מעט שונים כי מדברים על שקלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון היקרה

אם המיועדת
    04/05/2011

שרון היקרה, כאם לילד, אני יודעת מה זה הריון, וגם מה זה לידה. העובדה שאיני יכולה ללדת עוד גרמה לי לבדוק את נושא הפונדקאות בארץ וגם בחו"ל. 1. רצון למקסם את רווחים הוא טבעי, אבל נשאלת שאלה איפה נפרץ הגבול. כשכירה בשוק אני יכולה להבטיח לך שאני, בעלת תואר, ועושה 9 שעות כל יום, לא מקבלת סכומים שניתנים בישראל לפונדקאיות..אמנם הריון הוא תהליך רגשי וגופני אבל בואי נשים דברים בפרופורציות. אולי מי שחושבת שזה נורא קשה לא אמורה להיות פונדקאית. 2. פונדקאית באוקריאנה מקבלת 12000$, בגאורגיה 10000$ בהודו בסביבות 7000$, וגם בארה"ב היקרה סכומים שמקבלות פונדקאיות לא מגיע לאלה של הארץ..
    מסיבה זאת, ולמרות הרפואה טובה וחינמית שיש בישראל אנחנו וזוגות רבים נוספים מחליטים לעשות את תהליך בחו"ל.
    בכל אופן, אני מאחלת לך הצלחה בכל החלטה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו