מעוניינת להיות פונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להיות פונדקאית
    נטלי
    08/05/2011

היי..אני מעוניינת להיות אם פונדקאית ואיני יודעת אם אני מתאימה אז לכן אשאל :
    הלידה וההיריון שלי היו תקינים ..רק שחודש לפני הלידה היו לי " צירים מדומים מוקדמים" אושפזתי ליום 1..ושוחררתי (במחלקה לסיכון גבוה בבלינסון)הכל היה תקין בבדיקות הומלץ לקחת פרוזולט ליתר ביטחון ואחרי שבועיים הלכתי לגניקולוג שלי ואמר שהכל תקין ולהפסיק את השימוש.. ילדתי בשבוע 38 לידה תקינה ומהירה הבן שלי נולד במשקל 3050....האם בגלל זה אפסל בוועדה ?שוב אני מציינת הכל היה תקין בבדיקות בבית החולים...

עוד שאלונת לגבי האבחונים הפסיכולוגיים_מי שיכולה להגיד בכלליות מה נעשה שם .תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת להיות פונדקאית

הוספת תגובה

• נטלי שלום

מינה יולזרי
    08/05/2011

לא נראה לי שיש בעייה כל שהיא לגבי הריונך.אם ההריון תקין ללא לחץ דם ללא סכרת הריונית ונראה ש הסתיים במועד.
    לגבי האבחון הפסיכולוגי, מדובר באבחון רחב מאוד שבודק את היכולת האישיותית שלך להתמודד עם הריון פונדקאי ולשתף פעולה בדרך מוצלחת עם הזוג והרופא המטפל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו