שאלה לגבי הנקה של הפונדקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הנקה של הפונדקאית
    בלה
    17/05/2011

אני אם לילד בן שנה שיונק עדיין. אני ממש רוצה להיות אם פונדקאית, אבל לא רוצה הפסיק לבן שלי את ההנקה עכשיו. הכי אידיאלי מבחינתי להיכנס להריון בעוד כמה חודשים (בגלל לימודים, וכדי שאוכל להתחתן לאחר הלידה אם ארצה).
    האם זה אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה לא סותר

אילנית
    18/05/2011

גם אם את מניקה עדיין , ותכנסי להריון שוב , ההנקה לא תיפגע, כלומר עדיין תייצרי חלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הנקה בזמן הריון

מירב
    18/05/2011

שלום רב!
    חשוב שתדעי שישנם דעות לכאן ולכאן האם מומלץ להניק בזמן הריון או לא,
    אני נכנסתי להריון שני כשבתי הגדולה היתה בת שלושה חודשים בערך ורופא הילדים שלה המליץ לי להפסיק את ההנקה
    כדי שלא יצא שכרו בהפסדו-בדקי זאת לעומק ואף התייעצי עם רופא הילדים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי יותר בקשר להורמונים

בלה
    18/05/2011

שמבקשים מהפונדקאית לקחת. האם זה לא מסוכן או מפחית את החלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי הנקה של הפונדקאית - תגובה

מינה יולזרי
    19/05/2011

אם את מעוניינת להמשיך ולהניק אז כדאי שתמשיכי ותניק וכשתחליטי שאת רוצה לסיים את ההנקה תתחילי עם הפונדקאות.
    הנקה יוצרת שינוי הורמונלי ולכן גיניקולוג של הועדה לא יאשר את מועמדותך כל עוד את מניקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו