מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בוכהיניב08/01/2008
שלום
הבן שלי בן 3 חודשים והוא נולד בשבוע 35 במשקל 2.400 היום הוא שוקל 4.700 ויש לו בעיה שכל פעם שהוא אוכל (סימילק מעושר) הוא בוכה תוך כדי האוכל והארוחה הופכת להיות סיוט מתמשך, נאמר לי שזה אמור לעבור אחרי 3 חודשים, אבל לא נראה לי הגיוני שכל ארוחה התינוק בוכה וצורח תוך כדי האוכל, יש לציין כי כאשר אני מסיר את הבקבוק מפיו הוא נרגע אך שוב כשאני מנסה להאכילו הוא בוכה וצורח ללא הפסקה
אנא עזרתך הדחופה בנושא, אינני יודע מה לעשות, אולי יש בעיה שאינני יודע האם יש פתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצויה בדיקה בזמן האכלה
ד&09/01/2008בקר טוב,
הסיפור נראה לי קצת מוזר.
מצד אחד הילד הכפיל את משקל הלי'דה ב-3 חודשים ומצד שני מסרב לאכול.
חשוב ביותר לבדוק את הילד לאחר שלא אכל 3 שעות במרפאה ושרופא יצפה בבכי של התינוק בזמן האוכל. רק כך נוכל להבין מה הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסך
יניב09/01/2008תודה על תשובתך המהירה
הילד נשקל היום והוא שוקל 5.300
בנוסף לבכי בזמן האוכל רציתי לציין ששכחתי להוסיף שהתינוק מקיא לפחות פעם ביום או פעם ביומיים בקשת, הכמות מזון שהוא אוכל היא בין 120 לבין 150 כל 3 או 4 שעות שמשעה 22:30 שהוא הולך לישון עד 9:00 בבוקר למחרת זאת אומרת שבשעות הלילה הוא אוכל כמויות קטנות שנעות בין 30 ל 60 מ"ל
רציתי לדעת אם זאת יכולה להיות רגישות לחלב או בעיה במעיים או בקיבה או באיכול, יש לתינוק יציאות שתן תקינות וקקי בצבע ירוק ...פעם ביום
מה אפשר לעשות?
אני ואשתי במצוקה וחרדים
האם אולי צריך אולטרסאונד או צילום אחר?
הרופא המטפל אמר כי התינוק אוכל יותר מידי ולכן הוא מקיא, דבר שלא הראה לי הגיוני כל כך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רגישות לחלב
ד"ר אילן גור09/01/2008ליניב ערב טוב,
הילד שלכם סובל מהאכלת יתר.
עליה של 3 קג ב-3 חודשין מעידה על האכלת יתר מאחר וילד אמור לעלות 800 גרם בממוצע בחודש.
אם נתחשב בעובדה שילדכם נולד בשבוע 35 ומשקלו בודאי ירד בימים הראשונים נבין שהוא אוכל כמויות מעל מה שהוא צריך לאכול.
כמות סבירה לילד הינה 150 סמ"ק /ק"ג/יממה כולל נוזלים כמו מים ואו תה. נסה לחשב כמה ילדכם אוכל ביממה ותבין שהקיבה שלו כל הזמן מלאה מה שגורם לאי נוחות ובעקבות זאת הקאה.
אז תנסו לרדת בכמויות ולא להחליף חלב מאחר והוא עולה יפה במשקל ( ברגישות לחלב יש חוסר עליה במשקל).
אשמח להתעדכן בעוד שבוע באם חל שיפור במצבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)