שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לנה
    10/01/2008

בני בן השלושה חודשים וחצי אוהב רק על הידים בעגלה או לא מוכן להיות בשום פנים ואופן והוא בוכה ללא הרף קניתי צעצועים מובייל נייד לצלילים שום דבר לא עוזר. רציתי לדעת מה לדעתך ניתן לעשות ?

2. הנקתי עד לפני שבועייםהנקה מלאה ולאחר מכן עברתי למטרנה כי הוא בכה בלי סוף וכל הזמן הייתי דוחפת לו ציצי היום אני יודעת כמה אכל ואם בוכה אז לנטרל את נושא האוכל . שאלתי היא בגלל ההנקה הוא רגיל לישון עם ציצי וגם היום שאני בכלל לא מניקה אני מרדימה אותו עם ציצי וזה נראה לי מוזר ולא הגיוני אז שאלתי היא מה עושים ואיך גורמים לו לישון בלי עזרה שלי?

תודה וסליחה על המגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בכי

ד&
    14/01/2008

בקר טוב לך,
    איני יכול לפתור את הבעיה רק בעצה.
    ברור לפי השאלה שהילד מחפש תשומת לב ופינוק ולא שיש פה בעיה פיזיולוגית או מחלה כלשהי.
    הייתי מציע לך בדיקה אצל רופא ילדים להתרשם מההתנהגות שלו ולבדוק אותו מבחינה נוירולוגית לראות באם יש בכל זאת סיבה להתנהגות זאת.
    מהשאלה אני מבין שהוא לא היה פג ולא סבל ממצוקה סביב הלידה.
    לסיכום הרושם שלי שבדיקה של רופא תרגיע אותך ואותו ותאפשר לכם למצוא את שביל הזהב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו