פג שבוע 27

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג שבוע 27
    דור
    29/07/2011

שלום,חדשים (לצערינו) בתחום ונשמח לדעת לגבי התינוק- נולד בשבוע 27 במשך קילו וקצת, לאחר ירידת מים מוקדמת בשבוע 25 ושמירת הריון בבית חולים למשך כמעט 13 יום,עם קבלת צלסטו להבשלת ריאות כאשר במשך כל השמירה המדדים של המוניטור היו תקינים, למעט מיעוט קיצוני במי שפיר (1.2-3). סמוך ללידדה האם קיבלה מגנזיום. בלידה התינוק קיבל אפגר שמונה עשר. בנוסף, מהלידה ב- 27.7 הוא שוהה בטיפול נמרץ, ביום הראשון הונשם באופן מלא וביום השני חלקית.הפג די פעי וזז לא מעט. עד עכשיו הבדיקות תקינות למעט הימצאות שכבה העוטפת (אינני זוכר את השם הנכון) במוח שנאמר לנו שזה לא דבר טוב אבל נמצא ב-99 אחוז מהפגים.

נשמח מאד למאד לשמוע מה דעתכם על הממצאים הנ"ל. האם זה תקין והאם יכול להעיד על כושר ההישרדות של התינוק.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג שבוע 27

הוספת תגובה

• פג שבוע 27 - תגובה

צביה קרל
    29/07/2011

שלום ומזל טוב.
    ברוכים הבאים לעולם הפגים.
    מה שאתם מתארים כרגע נשמע לי כמו מהלך רגיל של פג במשקל ובגיל שלכם.
    אם הכל יהיה בסדר, תיגמלו מהנשמה תוך יום יומיים ומשם אין לי אלא לאחל לכם בהצלחה.
    אני מדגישה- אם הכל יהיה בסדר, כי בגיל 27 שבועות, כשכל מערכות הגוף עדיין לא בשלות, יתכנו סיבוכים רבים, ועליכם להצטייד בהמון סבלנות ולדעת שעוד יתכנו המון ירידות ועליות בדרך. צוות הפגיה יהיה שם בשבילכם בכל שאלה ותהיה, וכך גם אנחנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו