מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקל + ויטמין D + ויטמין Bדקלה07/08/2011
שלום,
הבן שלי הוא פג (גיל כרונולוגי חודש פלוס קצת וגיל מתוקן רק נולד פלוס מספר ימים) - נולד במשקל 1,377 ושוחרר מבית החולים במשקל 2,012. כעת הוא שוקל 2,550, כרגע הוא אוכל סימילאק אדוונס שלב 1 על בסיס חלב 60-70 מ"ל כל 3-4 שעות. רציתי לדעת כמה הוא אמור להעלות במשקל במשך שבוע ימים?כל כמה זמן אני צריכה להעלות לו את מינון האוכל ובכמה?
לבן שלי נתנו ויטמין D3 של מכבי קר (D בייבי)+ ברזל של מכבי קר (FERRI קר) לקחת 2 טיפות פעם ביום, האם זה המינון הנכון לפג? האם ניתן לשים לו את הויטמינים באוכל? האם ניתן לתת לו את הויטמינים ביחד או צריך להיות הפרש של פרק זמן בניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה במשקל + ויטמין D + ויטמין B - תגובה
שירה קראוטהמר09/08/2011הי רעות,
לגבי כמויות אוכל - מומלץ להתיעץ על רופא הילדים שלכם. גם לגבי מינוני הויטמינים והברזל- רק רופא יכול לתת לכם מינונים.
עליה במשקל מאוד אינדוידואלית , ויכולה להשתנות. אנחנו רוצים לוודא שהתינוק שומר על האחוזון שלו- ויש עקומות מיוחדות לפגים. חשוב לעקוב אחרי עקומות הגדילה.
שימי לב שבטיפת חלב משתמשים בעקומות של פגים.
אני לא ממליצה לתת ויטמים D וברזל ביחד או באוכל, מפני שקשה לדעת כמה הוא קיבל ואם קיבל את כל המנה, כמו כן אם תתני את הויטמינים והברזל יחד והוא ירק אותם לא תדעי כמה קיבל ממה. לכן, עדיף לתת לו כל מנה בנפרד- בתוך פטמה של בקבוק.
בהצלחה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)