עלייה במשקל + ויטמין D + ויטמין B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל + ויטמין D + ויטמין B
    דקלה
    07/08/2011

שלום,

הבן שלי הוא פג (גיל כרונולוגי חודש פלוס קצת וגיל מתוקן רק נולד פלוס מספר ימים) - נולד במשקל 1,377 ושוחרר מבית החולים במשקל 2,012. כעת הוא שוקל 2,550, כרגע הוא אוכל סימילאק אדוונס שלב 1 על בסיס חלב 60-70 מ"ל כל 3-4 שעות. רציתי לדעת כמה הוא אמור להעלות במשקל במשך שבוע ימים?כל כמה זמן אני צריכה להעלות לו את מינון האוכל ובכמה?

לבן שלי נתנו ויטמין D3 של מכבי קר (D בייבי)+ ברזל של מכבי קר (FERRI קר) לקחת 2 טיפות פעם ביום, האם זה המינון הנכון לפג? האם ניתן לשים לו את הויטמינים באוכל? האם ניתן לתת לו את הויטמינים ביחד או צריך להיות הפרש של פרק זמן בניהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עלייה במשקל + ויטמין D + ויטמין B - תגובה

שירה קראוטהמר
    09/08/2011

הי רעות,
    לגבי כמויות אוכל - מומלץ להתיעץ על רופא הילדים שלכם. גם לגבי מינוני הויטמינים והברזל- רק רופא יכול לתת לכם מינונים.
    עליה במשקל מאוד אינדוידואלית , ויכולה להשתנות. אנחנו רוצים לוודא שהתינוק שומר על האחוזון שלו- ויש עקומות מיוחדות לפגים. חשוב לעקוב אחרי עקומות הגדילה.
    שימי לב שבטיפת חלב משתמשים בעקומות של פגים.
    אני לא ממליצה לתת ויטמים D וברזל ביחד או באוכל, מפני שקשה לדעת כמה הוא קיבל ואם קיבל את כל המנה, כמו כן אם תתני את הויטמינים והברזל יחד והוא ירק אותם לא תדעי כמה קיבל ממה. לכן, עדיף לתת לו כל מנה בנפרד- בתוך פטמה של בקבוק.
    בהצלחה,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו