שכיבה על הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכיבה על הגב
    דקלה
    14/08/2011

שלום,

הבן שלי הוא פג (גיל כרונולוגי חודש פלוס וגיל מתוקן נולד פלוס) - כאשר אני משכיבה אותו על הגב הוא בדרך כלל מסתכל ונירדם על הצד המעודף עליו, רציתי לדעת האם זה תקין?

כשהוא מתמתח שמתי לב שהראש שלו נזרק לכיוון המעודף עליו - יש לציין שהגבהתי את מזרן העריסה במיקום הראש, האם יכול להיות שהגבהתי את המזרן יותר מידי ועקב זאת התרגל לצד מסויים וראשו נזרק גם לכיוון הנ"ל? (הבחנתי שבלילה הוא יורד בעצמו ללא כל עזרה לתחתית המזרן ששם אין הגבהה)

איך אני יכולה להרגיל את בני לסובב את ראשו ישר ולצד השני כשהוא שוכב על גבו? (ניסיתי להעביר לצד השני את התמונות שחור, לבן, אדום שהסתכל בהם בצד המעודף עליו וגם זה לא מושך אותו)

מודה לך מראש על תשובתך המהירה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכיבה על הגב

הוספת תגובה

• שכיבה על הגב - תגובה

שירה קראוטהמר
    17/08/2011

מהניסיון שלי תינוקות רבים ישנים עם הראש לצד.
    אם את מרגישה שיש העדפה לצד אחד תנסי במהלך היום לשחק איתו ולגרות אותו להסתכל דווקא לצד השני.
    שימי לב להתפתחות שלו, האם היא סימטרית?
    אם את לא בטוחה כדאי (וזכותך) לבקש הפניה למכון להתפתחות הילד ולהיפגש עם פיזיוטרפיסטית שתוכל לתת לך תרגילים לחזק את 2 הצדדים.
    לגבי הגבהת המיטה, אם אין סיבה מיוחדת להגבהה, הייתי מוותרת עליו.
    בהצלחה,

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו