מטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטרנה
    רינת
    20/08/2011

היי,
    בני בן 4 חודשים כרונולוגי וחודשיים מתוקן.
    עד לפני חודש קיבל חלבאם שאוב וכרגע בגלל התייבשות החלב החל לקבל מטרנה.
    בתחילה קיבל מטרנה סנסטיב אולם הרופאה בטיפת חלב אמרה לי שעדיף לתת לו מטרנה אקסטרה קאר עם הנוסחא החדשה שהיא לטענה יותר מזינה ממטרנה פגים. כך עשיתי אולם לפי מה שאני קוראת פה בפורום אני רואה שאמהות נותנות מטרנה פגים עד גיל שנה. מה ממולץ???
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטרנה

הוספת תגובה

• מטרנה - תגובה

צביה קרל
    23/08/2011

לפגים מומלצות הפורמולות המיועדותלפגים בגלל הרכבשונה של ויטמיניםומינרלים המתאימיםלצרכי הפגים. מטרנה סנסיטיב, או סימילאק נאושור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רינת
    24/08/2011

תודה על התייחסות,
    שאלה נוספת: באיזה גיל עוברים למטרנה או סימלאק רגילים?
    וגם האם עכשיו זה בסדר להחליף לו את המטרנה ולחזור לסנסטיב? למרות שהוא בן 4 חודשים האם הגזים עלולים לחזור בעקבות כך?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

צביה קרל
    24/08/2011

בעקרון אפשר להמשיך עם הפורמולה של הפגים עד גיל שנה.
    כל שינוי בכלכלה יכול לגרום לגזים.. בגיל 4 חודשים- הסיכןי קטן.
    אני רוצה לחדד- זהלא נורא אם הוא מקבל פורמולה רגילה. ואם הוא עולה במשקל וטוב לו עם זה, את לא חייבת לחזור לפורמולה אחרת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו