פגים חשופים בזמן מלחמה תעבירו הלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגים חשופים בזמן מלחמה תעבירו הלאה
    פיפי
    23/08/2011

שלום ואני אמא לשני פגונים קטנטנים ויפייפים שנולדו בשבוע 28 אני הגעתי בשבוע 20+3 לביה"ח סורוקה אם ירידת מיים לאחר מלחמה רבה נגד הרופאים שהתעקשו שאני יפיל את הילדים שלי הצלחנו לשרוד 8 שבועות אם הירידת מיים ובשל חשד לזיהום בסוף ילדתי בניתוח חירום. אני יכולה לספר שזה היה שמונה שבועות שכול יום כול שעה כול דקה הייתה מתנה מאלוהים, שהבכי הדמעות הפחד שאני יאבד את הילדים האלו לאחר שנתיים וחצי של טיפולים קשים IVF היו שווים את הכול כי קיבלתי בתמורה את המתנה הכי יפה של החיים שלי ( ילדים ראשונים שלי). אחד הסיבות שרשמתי את ההתחלה הזו כי אני רוצה שתבינו מה אני עברתי כדיי להביא את הילדים האלו לעולם. אני רוצה לשבח את העבודת הקודש שהרופאים והאחים והאחיות בפגיה של טיפול נמרץ בבאר שבע עושים הם שומרים על הדבר הכי יקר לי בעולם והם עושים עבודה נפלאה והפגיה מנוהלת בצורה מופלאה ביותר. אך יש בעיה מאוד קשה בנושא בטיחות זמן נפילות של טילי גראד המקום לא מאובטח הילדים נשארים חשופים לסכנה ואין אפשרות להגן עליהם. מדובר בפגים שמחוברים להנשמה למוניטורים ובזמן אזעקה אין אפשרות להגן על הפגים והם נשארים חשופים לסכנה כי האחים והאחיות צריכים להיכנס למרחב מוגן והפגים נשארים לבד במשך האזעקה ועד שנשמע הנפילה של הטיל כי אין ביכולתם תוך 60 שניות להגן על הפגים. אני יכולה לספר שהייתי עדה למקרה כזה שאני הייתי בפגיה בזמן אזעקה וכולם רצו למקלטים ואני ובעלי בשום פנים ואופן לא יכולנו לעזוב את הילדים והרמתי את הבן בגדול שלי וחיבקתי אותו וישבתי על הריצפה ואם הבן הקטן שלי לא יכולתי לעשות כלום כי הוא עדיין בתוך האינקובטור אם עזרה של חמצן ( הוא לא יכול לנשום בכוחות עצמו) היו 7 נפילות של טילים בו זמנית ויש הרוג + פצועים קשה בבאר שבע ואני ממש הרגשתי שאני מפקירה את הילדים שלי בתור אמא כי אני משאירה אותם במקום לא מוגן!!!! כול אזרח במדינת ישראל זכאי להגנה בזמן מתקפה ובייחוד חסרי הישע שלא יכולים להגן על עצמם ואני לא חושבת שהבנים שלי יכולים להגן על עצמם ושזה התפקיד שלנו המבוגרים לעשות את זה ואני מרגישה תסכול רב לדעת שבזמן אמת אין לילדים שלי את ההזדמנות להינצל וכול מה שיש לעשות זה להיתפלל לאלוהים שלא יפציצו את סורוקה ולא את הפגיה שהבניין ישן ולא בטיחותי כלל. אני כועסת על מנהל ביה"ח שלא פועל להעברת הפגיה למקום בטיחותי יותר כי הוא מסכן את צוות הרופאים והאחים והאחיות את ההורים שמגיעים לבקר ומעל הכול הוא מסכן את חיי הפגים הקטנטנים שנלחמים כדיי לחיות ולא ניתנת להם הצ'נס להגן על עצמם!!!!!אני שוב רוצה לשבח את צוות הרופאים והאחים והאחיות בפגיה כי הם ממש מלאכים בלבן אבל גם מלאכים אלו צריכים סביבת עבודה מוגנת על מנת להמשיך לטפל ולהציל חיים!!!

מקווה שמישהו ישמע את מצוקתי
    בבקשה תעבירו את זה הלאה בפייסבוק על מנת שתייחסו לצוות הרפואי ויבנו להם מקום מוגן כי הם כבר נלחמו ואף אחד לא התייחס עליהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגים חשופים בזמן מלחמה תעבירו הלאה - תגובה

צביה קרל
    23/08/2011

ליבי איתכם.
    מקווה שהכל יגמר בשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו