מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהום אצל תינוקת בפגיהשלומית18/01/2008
שלום,
לבתי נולדו תאומים בן ובת בשבוע 36/5 היום הם בני שבוע ימים
התינוקת במשקל 1.650 והתינוק 2.350
השניהם סובלים מצהבת ומטופלים. היום התגלה זיהום לא ברור אצל התינוקת, היא מקבל אנטיביוטיקה והוחזרה לטיפול נמרץ. שיעורי הבילירובין עלו ובטנה התנפחה. צבעה הורע והיא בצום.
לא ברור מהו הזיהום.
מהן האפשרויות לזיהום שקיבלה? האם היא בסכנת חיים?
אני ממש ממש מוטרדת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sepsis
ד''ר אילן גור23/01/2008I am not in Israel so I will write in English
The reason for the Infection is not clear to me but it might be sepsis which mean bacteria in the blood. this can lead to infection in the intestine which called NEC.
The treatment is antibiotic and you have to be with SAVLANUT .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.
שלומית24/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהכל ברור
ד"ר אילן גור27/01/2008צר לי שהייתי חייב לכתוב באנגלית מאחר ולא היה לי מקלדת בעברית.
אני מקווה שהכל ברור.באם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות לך בעברית
אני מקוהה שהתינוק בנתיים החלים מהזיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הכל היה ברור בתשובתך
שלומית27/01/2008ותודה שטרחת לענות לי אפילו מחו"ל. בינתיים הסתבר שהזיהום היה כנראה ויראלי מאחר ולא נמצאו חידקים בבדיקות. היום שוחררה נכדתי מהפגיה במשקל 2 ק"ג ונקוה שתגדל ותפרח בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)