פגית רזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגית רזה
    יעלי
    15/09/2011

שלום,ילדתי תאומים בן ובת ב 6.1.11 הבת נולדה במשקל 2.00 והבן 1.700.
    נכון להיום הבן שוקל 9 קילו ואילו הבת 6.700. האם נראה לך שהמשקל של הבת תקין ??? היא בת 8 חודשים כרונולוגי ונראית מאוד מאוד קטנה.
    היא אוכלת ביום 4 ארוחות של 80 מטרנה חלבית. היא לא רוצה יותר מזה.
    כולם אומרים לי שהיא נראית ממש קטנה לגילה...
    אבקש את עזרתך בנושא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגית רזה

הוספת תגובה

• פגית רזה - תגובה

צביה קרל
    15/09/2011

נראה באמת שהיא עולה פחות במשקל. את אומרת שהיא בת 8 חודשים כרונולוגי, וכמה מתוקן? 4 ארוחות זה נשמע לי מעט. הייתי מנסה להעלות ל-6 ארוחות, גם אם לא תאכל את כל הארוחה, ואולי לשקול להוסיף מוצקים לתפריט? כמובן בהדרגה, ותוך התייעצות עם אחות טיפת חלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגית רזה

יעלי
    16/09/2011

היי..היא בת 6 וחצי מתוקן. אני נותנת לה גרבר מידי פעם אבל היא לא הכי אוהבת לאכול. היא לא בוכה לאוכל,אם אני לא אתן לה היא לא תבקש כמו אחיה התאום שצורח שהוא רעב.
    הסבירו לי שבגיל חצי שנה צריך להכפיל את משקל הלידה ,אז אם זה נכון היא הכפילה.
    מה דעתך בנושא זה...האם היא רזה באמת ??? בטיפת חלב היא נעצרה פעם אחרונה שנבדקה בגובה האם זה צריך להדאיג ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגית רזה - תגובה

צביה קרל
    17/09/2011

גם אם היא לא בוכה לאוכל היא עדיין צריכה בגילה לאכול 5-6 ארוחות. אם יש עצירה בגובה, צריך להמשיך לעקוב. זה יכול להיול בגלל שהיא צריכה יחותר גיוון. תנסי במקום גרבר, ךעבוד קצת יותר קשה ולהכין לה מרק ירקות טעים. תתחילי מירקות כתומים. כמובן- כל מב שמתחילים- מבודדים ומתחילים בהדרגה, ותוסיפי לאט ךאט עוד סוגי ירקות, אפשר להוסיף גם דיסת שיבולת שועל או דיסת אורז מלא.
    ישנו ספר מעניין על תזונת תינוקות, שנערך על ידי טל קבסה. קוראים לו " תזונת תינוקות ". אפשר למצוא אותו בחנויות הספרים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגית רזה

יעלי
    17/09/2011

תודה רבה רבה רבה !!! אעשה את מה שציינת...שבוע טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו