לידת תאומים שבוע 34- פגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידת תאומים שבוע 34- פגיה?
    מיכל
    02/10/2011

שלום,
    אני שבוע 34 עם תאומים.משקל בערך 1800 ו-2000 גרם.
    מאיזה משקל או שבוע ניתן לקחת אותן הביתה לאחר הלידה ואין צורך בפגייה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידת תאומים שבוע 34- פגיה?

הוספת תגובה

• לידת תאומים שבוע 34- פגיה? - תגובה

צביה קרל
    03/10/2011

תינוקות בשבו 34 ומעלה ובשקל של יותר מ-1800 גרם לר חייבים להגיע לפגיה.
    יש לקחת בחשבון שהם גם יורדים במשקל אחרי הלידה. בעקרון בפגיה של שניידר משחררים תינוקות במשקל של 2000 גרם, אם הכל תקין ואחרי שבוע השגחה בפגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי מאמי..

דרומית 27
    05/10/2011

אני ילדתי בשבוע 34 ואמרו לי בפירוש לא משחררים תינוקות עד שבוע 35 לפחות..לבסוף הילדה שלי נישארה שם עוד שבועיים כי היו לה בעיות באכילה והייתה עושה הרבה דסיטורציות (ניחנקת בזמן אוכל או שינה)..אהה ויש לציין שהילדה שלי נולדה במשקל 3360 ק''ג אז לא ממש התייחסו למשקל אלה יותר לשבוע הלידה..עם את יכולה לסחוב לפחות עוד שבוע זה טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי מאמי.. - תגובה

צביה קרל
    11/10/2011

נכון, אנחנו משאירים אותם שבוע להשגחה. יש לזכור שכל תינוק מתנהג בצורה שונה, וכל מקרה לגופו. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו