ביתי נולדה פג בשבוע 33 וכמה ימים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי נולדה פג בשבוע 33 וכמה ימים.
    שרושה
    14/10/2011

שלום רב,
    ביתי הקטנה נולדה לפני 12 יום נולדה במשקל קילו תשע מאות עשרים ושניים
    בימים הראשוניים בפגייה ירדה במשקל ועכשיו התחילה לעלות .
    הוציאו אותה היום לעריסה מהאנקובטור .
    כיום משקלה קילו תשע מאות שישים .
    הצוות המטפל בפגייה אומר שהכל ברוך השם איתה ללא אירועים חס ושלום חריגים.
    ניזונה מזונדה ולפי הבנתי מנסים להתחיל קצת בנוסף להאכיל מבקבוק והיא גם פולטת
    האם אני צריכה לבקש מבה"ח שיעשה לה בדיקות מסויימות
    מזה החיסון שעושים בשתי קילו לפג .
    הם אומרים שבשתי קילו וקצת משחררים מבית חולים אבל אני פוחדת זה משקל קטן מה לא צריך השגחה תינוק פג שכזה .
    האם אני יכולה לדרוש שהיא תשאר עד למשקל נורמלי בבה"ח ?
    האם הטיפול בפג בבית אחרת מתינוק רגיל ? יתנו לי הדרכה כלשהי ?
    האם ההתפתחות שלה תהיה אחרת ? כאילו אם היא תהיה בת 4 חודשים זה כביכול 3-חודשים ??? יהיה לה פער של חודש ???
    אני ממש חרדה ולא יודעת כלום על נושא הפגים .

בברכה ותודה
    שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביתי נולדה פג בשבוע 33 וכמה ימים. - תגובה

צביה קרל
    19/10/2011

הי שרי. מזל טוב.
    לשאלות הפשוטות יותר- פליטות קטנות הן דבר שבשגרה אצל תינוקות בכלל וגם אצל פגים. אם הילדה רגועה, אוכלת טוב וממשיכה לעלות במשקל- אין סיבה לדאגה.
    החיסון שניתן במשקל של 2 ק"ג הוא חיסון נגד צהבת B שאותו מקבלים כל התינוקות בארץ עם לידתם. פגים מקבלים אותו רק במשקל של 2 ק"ג.
    אני בטוחה שבפגיה שאת נמצאת יעשו לתינוקת את כל הבדיקות הנחוצות., ומקווה גם שתקבלי את כל ההדרכה הדרושה. ברוב הפגיות בארץ קיימת תוכנית הדרכה מסודרת להורים.
    משקל של שני קילו הוא המשקל המומלץ לשיחרור פגים. כל יום נוסף של אישפוז, בהנחה שהילדה בריאה הוא מיותר. בבית חולים יש יותרסיכוי לזיהומים מאשר בבית, ואין כמו טיפול של בית להתפתחות התינוקות. ברגע שנותנים לך אותה- תיקחי ותברחי איתה הביתה.
    אם תרגישי שלא קיבלת את כל ההדרכה, או שיש לך עדיין שאלות, אשמח לענות גם במייל או בנייד.
    \בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו