מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלי נולדה בשבוע 34..דרומית 2707/11/2011
הבת שלי הגיעה אליי לאחר טיפול הפריה חוץ גופית ו ICSI היום היא בת שנתיים ויש לה עיקוב ענקק בדיבור..כול הילדים בפעוטון כבר מדברים ממש יפה אבל היא לא מצליחה להגיד נכון את המילה שמבקשים ממנה אומרת במקום זה כול מיני חירבושים לא מובנים.. היא מבינה מה רוצים ממנה מצביע מה היא רוצה אבל לא אומרת..מילה אמא ואבא זה מגיל שנה היא אומרת אבל מה עם שאר המילים? העם כדאי לפנות לקלינאית תקשורת או שאולי היא ככה בגלל שנולדה פגית? יש לציין שהיא נולדה בשבוע 33+4 בלידה קיסרית עקב חשד לרעלת חמורה אצלי ובמשקל 3360 טפו טפו טפו...אגב יש לה גם מים בראש ככה נאמר לי מהרופאה שלה ובדקנו אצל נוירוכירורג ילדים הוא אמר שזה בסדר..בדקנו גם עם זה לא משפיע על ריאה וגם הכול בסדר.. מה ההמלצות? אני כבר מתחילה להדליק לעצמי מנורות אדומות בהתפתחות שלה כי רואים שהיא מתעקבת ובהרבה מילדים בגילה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת שלי נולדה בשבוע 34.. - תגובה
צביה קרל07/11/2011ברור שחייבים את התפתחות הילדה. אני צניחה שהיא נמצאת במשקב התפתחות של טיפת חלב ומרפאת מעקב פגים. מה הם אומרים?כדאי לפנות לאחות טיפת חלב לבדיקת התפתחות, ולטפל בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)