הבת שלי נולדה בשבוע 34..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת שלי נולדה בשבוע 34..
    דרומית 27
    07/11/2011

הבת שלי הגיעה אליי לאחר טיפול הפריה חוץ גופית ו ICSI היום היא בת שנתיים ויש לה עיקוב ענקק בדיבור..כול הילדים בפעוטון כבר מדברים ממש יפה אבל היא לא מצליחה להגיד נכון את המילה שמבקשים ממנה אומרת במקום זה כול מיני חירבושים לא מובנים.. היא מבינה מה רוצים ממנה מצביע מה היא רוצה אבל לא אומרת..מילה אמא ואבא זה מגיל שנה היא אומרת אבל מה עם שאר המילים? העם כדאי לפנות לקלינאית תקשורת או שאולי היא ככה בגלל שנולדה פגית? יש לציין שהיא נולדה בשבוע 33+4 בלידה קיסרית עקב חשד לרעלת חמורה אצלי ובמשקל 3360 טפו טפו טפו...אגב יש לה גם מים בראש ככה נאמר לי מהרופאה שלה ובדקנו אצל נוירוכירורג ילדים הוא אמר שזה בסדר..בדקנו גם עם זה לא משפיע על ריאה וגם הכול בסדר.. מה ההמלצות? אני כבר מתחילה להדליק לעצמי מנורות אדומות בהתפתחות שלה כי רואים שהיא מתעקבת ובהרבה מילדים בגילה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי נולדה בשבוע 34..

הוספת תגובה

• הבת שלי נולדה בשבוע 34.. - תגובה

צביה קרל
    07/11/2011

ברור שחייבים את התפתחות הילדה. אני צניחה שהיא נמצאת במשקב התפתחות של טיפת חלב ומרפאת מעקב פגים. מה הם אומרים?כדאי לפנות לאחות טיפת חלב לבדיקת התפתחות, ולטפל בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו