שחרור הפגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחרור הפגית
    ליאת
    07/11/2011

הבת שלי נולדה בשבוע 29+5 במשקל 1.650 ק"ג. עכשיו היא לפני שחרור (כיום משקל 2.265 ק"ג). השאלה שלי היא האם להתייחס אליה כמו לכל תינוק רגיל. האם ניתן לצאת איתה מהבית, למשל לקחת את הבן הגדול שלי לחוגים ולגן, ובכלל האם ניתן להסתובב איתה בחוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחרור הפגית

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

ליאת
    07/11/2011

שלא היו לה בעיות במהלך השהות בפגיה, כלומר נשמה לבד , אוכלת, אין דימומים בראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

צביה קרל
    09/11/2011

מכיוון שמערכת החיסון של הפגים אינה בשלה, עלינו לשמור עליהם יותר מזיהומים.. אם היא מקבלת חלב אם, יש סיכוי טוב יותר להתפתחות תקינה של מערכת החיסון.
    הייתי שומרת עליה יותר מאשר תינוקת במועד,,בעיקר בחורףהראשון. זאת אומרת- לא לקחת אותה למקומותסגורים, עם הרבה אנשים, בעיקר ילדים. בשבועיים הראשונים כדאי להשאר יותר בבית, ורק אז לצאת לטיולים קצרים, בימים שמזג האויר בהם נח. שוב, עדיף לא במקומות סגורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו