לא רוצה לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לאכול
    אמא של אלין
    17/11/2011

שלום,התינוקת שלי בת חצי שנה,מתוקן 3וחצי חודשים עד לא מזמן אכלה מטרנה פגים בערך 140cc כל 4 שעות.בימים האחרונים היא אוכלת הרבה פחות,נראה כאילו משחקת עם האוכל אני ממש צריכה להכריח אותה כדי שתוכל לפחות 100cc,אני לא מבינה מה הבעיה זה אותו בקבוק אותו אוכל אבל היא לא רוצה לאכול,אתמול לקחתי אותה לרופא והוא אמר שהכל נראה בסדר וכביכול היא איבדה את התיאבון ושנחכה עוד כמה ימים,האם זה הגיוני?היא לא תרד ככה במשקל?כיום שוקלת 5300

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לאכול

הוספת תגובה

• לא רוצה לאכול - תגובה

צביה קרל
    18/11/2011

הי
    אם לא השתנה כלום באוכל ופתאום היא הפסיקה לאכול,יכול להיות שהיא לא מרגישה טוב, או מבשלת משהו. יתכן גם צמיחת שיניים. כדאי שרופא הילדים יבדוק אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עכשיו שמתי לב..

אמא של אלין
    18/11/2011

היא קצת מנוזלת,הבעיה היא שמי מלח לא עוזרים לה עדיין האף שלה סתום וכנראה באמת זה מה שמפריע לה לאכול,האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות שיעבור לה במהירות?תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עכשיו שמתי לב.. - תגובה

צביה קרל
    21/11/2011

אפשר להוסיף קצת שמן אקליפטוס או שמן סיני במבער או טיפה עלקצות הסדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה לאכול - תגובה

צביה קרל
    21/11/2011

כנראה שמשהו בכל זאתמפריעלה.טו שהיא מתחילה מחלהאבל עוד לא רואים סעמנים חיצוניים, או שמתחילה צמיחת שיניים. חכי עוד כמה ימים ותראי מה קורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו