כמות אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות אוכל
    לירון
    28/11/2011

שלום

ילדתי את בתי בשבוע 32+5 במשקל 1535
    שוחררנו אחרי חודש בפגיה כשהיא אוכלת 45CC עם מעט דייסת קורנפלור (בגלל רפולקס שעשה אירועי סיטורציה)
    נאמר לנו להוסיף כל חמש ימים עוד 5 CC
    נכון ללפני שבועיים היא שקלה 2700 וכרגע נראה לי שעברה כבר ה3 קילו
    יש לנו טיפת חלב רק עוד יומיים
    נכון להיום היא אוכלת כבר 80CC (מורכבים ממטרנת פגים וקורנפלור)
    העיניין שהיא מתפתלת הרבה אחרי האוכל ואפילו זורקת את הראש לאחור
    הרבה פעמים היא משחררת גזים והרבה פעמים פשוט נרגעת אחרי כמה דקות
    השאלה שלי אם להמשיך להעלות לה את הכמות כי היא מסיימת את הבקבוק בקלות אבל אני לא רוצה להעמיס לה על הבטן

תודה מראש
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות אוכל

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

לירון
    28/11/2011

שכחתי לציין שהיא בת חודשיים .נולדה ב1.10
    היתה IUGR

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות אוכל

נועה
    29/11/2011

זה גיל שתינוקות סובלים מגזים, אז אני לא יודעת אם זה קורה לה כתוצאה מזה שאת מעלה את כמות האוכל..
    אם היא ממש סובלת את יכולה להקל עלייה בעיסויי בטן, תנוחת נמר, יש גם תכשירים שמאוד מקלים כמו גרפווטר, אנחנו שילבנו בין הדברים והקטן מאוד נרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות אוכל - תגובה

צביה קרל
    03/12/2011

השאלה היא - אם לא תעלי בכמות האוכל, האם היא תישן לפחות שלוש שעות צריך לתת לה לאכול לפי רצונה אל דאגה, היא לא תאכל יותר ממה שהיא צריכה.
    באשר לכאבי הבטן, אפשר בהחלט להקל עליהם על ידי טכניקות של עיסוי ו/או חליטה של קימל- חצי כפית עד כפית לפני האוכל ולפי הצורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו