המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    כרמל
    30/03/2012

היי
    לגבי ההליכה , אכן הגיל המתוקן הוא שנה ושלושה - אך גם בגיל מתוקן נראה לי שזה עדיין עיכוב , לא ? רוב הילדים בגן הולכים והם בני שנה עד שנה ושלושה חודשים
    לגבי ה"לא" , בעייני רוב הפעמים זה תואם לשאלות שאנו שואלים אותו כמו האם אתה רוצה בקבוק ? והוא מניד את הראש או שהוא רוצה תגובה מאבא שלו אז הוא מניד את הראש ושניהם צוחקים
    לגבי מכון להתפתחות , מאחר והתורים שם ארוכים מאוד , היינו אצל ניורולוג ילדים מומחה לפגים , הוא הפנה אותנו לקלינאית תקשורת שליוותה אותנו במספר החודשים האחרונים , כעת עשינו הפסקה מאחר והיא חושבת שכדאי לחזור לפיזיוטרפיה על מנת לשפר את המוטוריקה שתעזור.
    האם לדעתך יש צורך במכון להתפתחות ואם כן למה ?
    וכן בוצעו פעמיים בדיקות ראייה כשהוא היה בן כ6 חודשים אז גילו קוצר ראיה וכשהוא היה בן שנה וקצת ואז הכל היה תקין וביקורת בגיל 3
    בשמיעה גילו ירידה של 30 דצי בשני הצדדים , מומחה לשמיעה לתינוקות טען כי אין פה בעיה ושנחזור בגיל שנתיים לביקורת.
    היינו גם אצל מרפאה בעיסוק שאמרה שהכל בסדר ושנחזור בעוד כמה חודשים.

ובכל זאת קיימת כל הזמן דאגה

תודה

כרמל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

צביה קרל
    30/03/2012

הי כרמל.
    הדאגה מובנת וכנראה שלא תעבור אף פעם.
    נראה לי שיש לכם ילד מקסים ומתפתח כפי גילו המתוקן. גם אני חושבת שכדאי ללכת לפיוזיוטרפיסטית או לליווי התפתחותי כדי לעזור להתפתחות המוטוריקה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

דפנה דוידי
    30/03/2012

לגבי ההליכה אין מה לדאוג,לגבי הלא בהחלט ניראה לי שזה התנהגותי והוא הבין שזה מצחיק,או שזה חלק מהתקשורת שלו שמתפתחות,וגם פה לא הייתי מודאגת
    אם את מודאגת ,אז תיפני לגורמים המתאימים
    בברכה דפנה דוידי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו