בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמיעה
    צילה
    11/05/2012

שלום.

הבן שלי בן שנתים כונו' השבוע הינו בבדיקת שמיעה, (עוד שאלו אותנו למה באנו) ואמרו לנו שיש לו ירידה בשמיעה, החמוד לא שיתף כל כך פעולה כלומר: הוא לא סבב את הראש הצידה שהיה קול חלש עשה טיפה עם העינים ורק שהיה קול בנוני מתגבר הוא הזיז את הראש והתענין יותר במשחקים בצד ובאוזניות שתלויות ממול. אחרי זה בדקו לו את האוזנים ואמרו שיש לו נוזלים באוזנים ושצריך ללכת לרופא אא"ג..... (ואני לא אוהבת את הרופא הוא בקופ"ח). הוא מקשקש יופי, מג'פרש חופשי יש לו אוצר מילים טוב הקלנאית תקשורת אמרה שהיא לא רואה הבדלים בינו לבין ילדים האחרים.

השאלה שלי היא כזאת: עד כמה הבדיקת שמיעה בגיל שנתים (עם קולות של חיות) אמינה?? במיוחד שהילד לא משתף פעולה??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה - תגובה

דפנה דוידי
    12/05/2012

מי שיכולה לענות לך את התשובה הכי טובה ומיקצועית זו הקלינאית תיקשורת הן המומחיות בתחום הזה,ולגבי הרופא רצוי שיבדוק כי נוזלים בהחלא יכולים להפאיע לרכישת שפה חופשית ותחליפי רופא אם את לא מרוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו