מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת שמיעהצילה11/05/2012
שלום.
הבן שלי בן שנתים כונו' השבוע הינו בבדיקת שמיעה, (עוד שאלו אותנו למה באנו) ואמרו לנו שיש לו ירידה בשמיעה, החמוד לא שיתף כל כך פעולה כלומר: הוא לא סבב את הראש הצידה שהיה קול חלש עשה טיפה עם העינים ורק שהיה קול בנוני מתגבר הוא הזיז את הראש והתענין יותר במשחקים בצד ובאוזניות שתלויות ממול. אחרי זה בדקו לו את האוזנים ואמרו שיש לו נוזלים באוזנים ושצריך ללכת לרופא אא"ג..... (ואני לא אוהבת את הרופא הוא בקופ"ח). הוא מקשקש יופי, מג'פרש חופשי יש לו אוצר מילים טוב הקלנאית תקשורת אמרה שהיא לא רואה הבדלים בינו לבין ילדים האחרים.
השאלה שלי היא כזאת: עד כמה הבדיקת שמיעה בגיל שנתים (עם קולות של חיות) אמינה?? במיוחד שהילד לא משתף פעולה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שמיעה - תגובה
דפנה דוידי12/05/2012מי שיכולה לענות לך את התשובה הכי טובה ומיקצועית זו הקלינאית תיקשורת הן המומחיות בתחום הזה,ולגבי הרופא רצוי שיבדוק כי נוזלים בהחלא יכולים להפאיע לרכישת שפה חופשית ותחליפי רופא אם את לא מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)