אוכל לפג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לפג
    אמא חדשה
    24/01/2013

שלום רב שלום רב ילדתי בשבוע 32 וכרגע בני בן חודש. אני קצת מבולבלת.לגבי האוכל ואשמח לקבל הכוונה על.מספר דברים:
    1.מה כמות הסימילאק שיש לתת בכל האכלה?בפגיה קיבל 55.ומתי להגדיל כמות?
    2.הוא פלט מס פעמים מהאף ונשנק מה שהיה מאוד מפחיד ומלחיץ-רופא בכללית אמר שזה כתוצאה מהאכלת יתר.. מה עושים?
    3.אני מאכילה אותו בבקבוק של אוונט עם פטמה מספר 2 האם זה בסדר הוא שצריך להעביר לפטמה מס 1?
    4.האם הסטירילזטור מספיק טוב מבחינת חיטוי מלא?
    5.מתי כדאי לתת ברזל לפני הארוחה אחרי או באמצע?

6.הוא שוכב בעריסה וכל ומידי פעם מאדים ומתכווץ-מדוע?
    אולי ההיתי צריכה לקרוא לעצמי אמא לחוצה...
    בתודה מראש
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לפג

הוספת תגובה

• אוכל לפג - תגובה

דפנה דוידי
    24/01/2013

תשובות לשאלות
    לגבי ברזל העיקר לתת ממש לא חשוב מתי,לא לשים בתוך הבקבוק אלא ישירות לפה או בכפית,להערכתי זקוק לפטמה הכי קטנה ,פיטמה 2 ,גדולה מדי,יכול להיות שזאת הסיבה שמשתנק,לגבי כמות סימילאק כמה שוקל היום?האם 55 מספיק לו?סימילאק פגים מעלים להערכתי כל 30 ,ולכן הקפיצות הם ב30 CC ,איך נותנת 55 ?מכינה שני בקבוקים ואז שמה 55 ?לגבי הפליטות מהאף רושם שאוכל מהר מידי,לא ניראית לי האכלת יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אמא חדשה
    25/01/2013

תודה רבה
    הוא שןקל נכון ליום שני קילו ארבע מאות
    לגבי דרך מתן האוכל אני עושה מנה של שישים סיסי והוא לא מסיים את הכל.
    העברתי אותו לפטמה מס 1 יש שינוי
    אב מה ניתן ךעשות נגד עצירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דפנה דוידי
    25/01/2013

פורמולה לפגים ידועה כעושת עצירות,אפשר לשחק בן סימילאק פגים או מטרנה פגים ולראות אם יש שינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו