מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלוקסלי07/02/2013
הילד שלי נולד שבוע 27 במשקל קילו כיום הוא בן כמעט 5 חודשים וכ-חודשיים מתוקן ושוקל 5.780 לבני יש רפלוקס מסיבי שבגללו גם התאשפזנו בטיפול נמרץ בעבר. עד היום הוא אכל אוכל מוסמך עם 4% קורנפלור שגרם לו לעליה גדולה במשקל. ניסנו גם אינפמיל AR שלא היה טוב לו כי זה לא מוסמך מהפה. היינו אצל רופא גסטרו שהמליץ לנו לנסות נוטרילון AR שהוא כבר מוסמך מהבקבוק וברגע הכניסה לפה. רק הבעיה היא ששומעתי שבנוטרילון AR יש את האל סי פופא שזה רכיב חשוב לפגים בכמות קטנה יחסית של 6.7 לעומת מטרנה או סימילק ששם יש את זה בכמות של 13. השאלה שלי האם זה אפשרי לתת לו את זה או שזה מסוכן ביגלל הכמות הקטנה של האל סי פופא?
בתודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס - תגובה
דפנה דוידי08/02/2013זה ממש לא מסוכן,נוטרילון הוא אוכל מפורסם מאוד באירופה,הוא מצויין כאחות טיפת חלב אני ממליצה הרבה לאמהות על שימוש בנוטרילון,ויש המון פיטבקים מצויינים,אני ממליצה בחום לנסות על נוטרילון AR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות הכמות הנמוכה של אל סי פופא?
לי08/02/2013כי הבנתי שזה מאוד חשוב לפגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דפנה דוידי08/02/2013כן למרות הכמות הנמוכה של אל סי פופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה נוספת להסמכת האוכל
מורן06/04/2013היי
גם ביתי סבלה מריפלוקס. האינפמיל לא עשה לה טוב, נוטרילון לא ניסיתי. מה שעזר לנו מאוד- מטרנה או סימילאק ( לא חשוב) מוסמך בדייסת דגנים ( של מטרנה)
דייגת הדגנים מעודדת יציאות ולא גורמת לעצירות.
לגבי תרופה- לוסק וזנטק לא עזר. מה שמאוד עזר- גביסקון. הומלץ על ידי גסטו בכיר בשניידר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)