תזונת פג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת פג
    דנה
    09/04/2014

היי דפנה, התינוק שלי נולד פג בשבוע 33 אחרי אשפוז בבית חולים במשך 46 ימים עקב ירידת מים מוקדמת, משקל לידה1720. היום הוא בן 3 חודשים כרינולוגי שוקל 4250 אורך 53 והיקף ראש 38. הוא אוכל בנוסף להנקה נוטרילון ar כי יש לו ריפלוקס, הוא אוכל כמעט 120 בארוחה ולפעמים אוכל אותם בנוסף להנקה. בטיפת חלב אומרים לי שלפי הכמות שהוא אוכל הוא צריך לעלות יותר במשקל מה דעתך? יש לו כמעט 4 יציאות או שלוש ביום, מה שמדאיג אותי זה יהיה בכמות גדולה וגם מאוד רך ונוזלי האם זה טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת פג

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

דנה
    09/04/2014

האם כדאי להוסיף לו נוטרילון פגים או סימילאק נאושור שזה כולל הרבה יותר קלוריות כדי שיעלה במשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונת פג - תגובה

דפנה דוידי
    13/04/2014

מה ממוצע העליה שלו בשבוע?חודש?העליה אצל פגים קצת שונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונת פג

דנה
    13/04/2014

ממוצע העליה במשקל בשבוע בערך 200 גרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו