מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פג בן חודשרוית17/04/2014
דפנה שלום,
הבן שלי הוא פג שנולד בשבוע 36
שמתי לב שכשאני שמה אותו במיטה הוא אוהב להפנות את הראש שו לצד ימין
אני מנסה להשכיב אותו כשהראש מופנה לצד שמאל אך כעבור זמן מה הוא מזיז את הראש.
חייבת לציין כי יחסית לגילו הצעיר הוא מזיז את הראש הרבה לכל הכיוונים וכשאני מנסה לים אותו על הכתף ל "גרפס" הוא כל הזמן מנסה להרים את הראש, כנל גם כאשר אני שמה אותו בהשגחה על הבטן
השאלה לי איך יודים שהנטיה שלו לשיון עם הראש מופנה לצד ימים זה לא טרוטוקוליס?
האם בגיל חודש של פג אפשר להתייחס לענין ברצינות או לראות איך זה מתפתח?
האם יש לך עצה כיצד לפעול מהנקודה הזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג בן חודש - תגובה
דפנה דוידי18/04/2014לבן שלך אין טורטיקוליס ,יש לו העדפת ראש לימין מאוד נפוץ אצל תינוקות,הטיפול הוא שכיבה על הבטן בערות בהשגחה.ושכיבה על צד ימין ,אני מניחה שאחות טיפת החלב שלך תדע להנחות אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)