מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקהרעות14/04/2008
שלום רב!
הקטנטנים שלי נולדו בשבוע 28, כיום הם בני חמישה חודשים (חודשיים מתוקן).
הם יונקים ופעם ,פעמיים בשבוע תוספת של אינפמיל.
הם יונקים יפה, טיטולים רטובים וכו'.
אציין כי יש להם לשון קשורה. (יועצת הנקה שראתה אותם והיתה מופתעת כי למרות הלשון הם יונקים בסדר, אך אמרה שיש עדיפות כי נבצע clipping)
בפעם האחרונה שהיינו בטיפת חלב הם עלו קצת (250 גר') במהלך החודש האחרון, והאחות הציעה לי לעבור לאינפמיל אחרי כל הנקה. (האמת, שמההתחלה היא לא ממש "סמכה" על ההנקה שלי והיא טענה שהם עלו עכשיו רק בזכות התוספת- מה שכלל לא נכון)
מה ניתן לעשות כדי שיעלו יותר?!
אני לא רוצה להפסיק עם ההנקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לתת יותר תוספת
ד''ר אילן גור15/04/2008לרעות בקר טוב,
אני מבין שמדובר בתאומים ( יכול להיות גם יותר)
עליה בקצב של 250 גרם בחודש הינה נמוכה מאד ( הממוצע זה עליה של 800 גרם בחודש)
אנו בעד הנקה אך זה כנראה לא מספיק להם.
ההמלצה היא להניק לסרוגין כל פעם אחד מהשניים והשני יקבל תחליף חלב אם המיועד לפגים ולעקוב אחר המשקל כל שבוע.
הצוות שעוקה אחרי ילדייך אינו מתיימר להיות נגדך אוא נגד שיטות הטיפול שלך בהם ולכן לעיתים כדאי להקשיב להם ואו לבחור צוות אחר שאת סומכת עליו על מנת לא לקבל את התחושה שהם לא עוזרים לך.
חג שמח ונקווה שיעלו יותר טוב במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)