האם כדאי לקחת את הסיכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם כדאי לקחת את הסיכון
    מיה
    20/08/2014

שלום
    אני עכשיו בתחילת הריון ויש לי תאומים מונו מונו (באותו שק.
    הרופא שלי אומר שמקרים כאלה מומלץ להפיל כי הסיכון נורא גבוה כ 20 % לתמותת עוברים ועוד כ 15% סיכון לפגות קיצונית וכי נהוג לאשפז בשבוע 27 וללדת בניתוח בשבוע 32 +0.
    הם קוראים לשבוע 32+0 הצלחה.
    בבית תינוקת בריאה בת פחות משנה.
    כואב נורא לחשוב על הפסקת הריון אבל הסיכונים נראים באמת גדולים ופחד גדול מלידת ילד פגוע.
    השאלה האם פג שנולד בשבוע 32 זה נחשב תקין ומה סיכויו לחיים רגילים ונטולי מומים?
    האם שווה להכנס לזה בכלל או להקשיב לרופאים ולהפסיק את ההריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם כדאי לקחת את הסיכון

הוספת תגובה

• האם כדאי לקחת את הסיכון - תגובה

דפנה דוידי
    20/08/2014

ערב טוב
    הלוואי שהיתה לי תשובה,לרופאים יש יותר ניסיון והם יודעים יותר ממני.במידה ומגיעים לשבוע 32 ,אכן רוב הסיכויים שהפג יגדל בסופו של דבר כילד קגיל,יחד עם זאת הריונות כאלו יכולים להסתיים בשבוע הרבה יותר צעיר,ואז אין ערבות לכלום.
    החלטה קשה ,שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מכירה תאומים כאלה?

מיכל
    21/08/2014

ההחלטה נורא קשה. גם יש תינוקת בבית שאני מפחדת נורא שבכל מקרה מפסידה כי אמא באישפוז ואמא עם ילדים בפגיה.
    הסיכויים נורא קשים. הרופאים חלוקים בדעתם. מומחי אולטרסאונד אומרים שבגילי ובמצבי מומלץ להפיל. מומחי הריון בסיכון אומרים שזה לא נורא ויש למעלה מ 80% הצלחה.
    את מכירה תאומים כאלה? יודעת איך התפתחו?
    אם נולד פג ( שהוא גם תאום ולכן קטן יותר) בשבוע 28? בשבוע 30? מה הסיכויים שלו לגדול ולהתפתח רגיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגים

דפנה דוידי
    21/08/2014

ערב טוב
    ספציפית לא מכירה,לא רוצה להתערב בהחלטות אלו.עדיף להחיט ביחד עם מומחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכירה

מיצי
    26/08/2014

אני מכירה 2 מקרים בהצליחו, היו בשמירה משבוע 26 מאושפזות בבית חולים עד שבוע 32 , בתחילת 32 ילדו תאומים בריאים ושהו בפגיה עד שבוע 37.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה מקרים שהצליחו מקרוב

מיצי
    26/08/2014

היו מטופלות בתל השומר יש שם מחלקה מיוחדת, והיו כל שבוע בבדיקות קפדניות, אל תוותרי, 2 המקרים היו מונו מונו ללא מחיצה כלל, גם להם המליצו על הפלה כאשר גילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו