שינוי בתזונת פג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בתזונת פג
    שרה
    25/10/2014

שלום,

אני אמא לפג חמוד בן שלושה וחצי חודשים (מתוקן חודשיים) שנולד בשבוע 34+2 במשקל 1460 ואובחן כ- IUGR, שוחרר מהפגייה אחרי 4 שבועות. כיום הוא שוקל 4 ק"ג.

גם בפגייה הוא הוגדר כאכלן איטי אבל תמיד סיים את הבקבוק. כשהוא חזר הבייתה הוא אכל מצויין (הוא שוחרר מהפגייה במשקל שני קילו ודרש לאכול 70CC שזה אף יותר מהכמות המומלצת למשקל שלו). בשבועיים האחרונים הארוחות שלו נהיו יותר ויותר ארוכות, אחרי 30CC הוא מתחיל לבכות ולא מוכן להמשיך לאכול, גם אם אני עושה הפסקות ומוציאה גרפסים. יש לציין שהוא לא פולט, לא סובל מגזים וישן לילות שלמים, תינוק מאוד עירני וחייכני ועל פניו לא נראת שום בעיה. דבר נוסף ששמתי לב הוא שפעם הוא היה בוכה מרעב כמה דקות לפני השעה המיועדת לארוחה ועכשיו הוא לא בוכה מרעב בכלל! ישנה ארוחה בחמש לפנות בוקר וקרה כמה פעמים שלא התעוררתי אז גם הוא לא קם לועמת העבר שהוא היה מתעורר ו"מזכיר" לי. בגלל שהוא אוכל כל כך מעט הוא עדיין אוכל שבע ארוחות ביום ולכן יש שתי ארוחות שהוא ישן בהן (23:00 ו 5:00) ובארוחות האלה עוד יותר קשה להאכיל אותו.

בימים החארונים הוא לא עלה במשקל ולכן אני אובדת עיצות ובעיקר לא מבינה מה השתנה.

מה את חושבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בתזונת פג

הוספת תגובה

• שינוי בתזונת פג - תגובה

דפנה דוידי
    27/10/2014

ערב טוב
    דבר ראשון להתיעץ אם רופא הילדים.מה הוא אוכל?אולי הייתי מחליפה פורמולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו