מה עדיף- הנקה או עליה במשקל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף- הנקה או עליה במשקל?
    רותם
    11/01/2015

שלום. אני אמא לפגה שנולדה בשבוע 27 במשקל 980 גרם. כיום אנחנו בשבוע+ 35 שוקלים 1925. בפגיה אין קו ברור לגבי הנקה. לי החלב ממש התמעט ויוצא בכל שאיבה 10-20 CC מלבד שאיבת בוקר שאז יוצא כ-80-100 CC. כך שמדי פעם מקבלת מטרנה.
    נותנים לה לסירוגין דרך הפה בבקבוק והיא די מצליחה, או בזונדה.
    אמרו לי שאם אני רוצה לעבוד על ההנקה- יוציאו לה את הזונדה מהפה ויכניסו לאף,
    רק שאני צריכה לקחת בחשבון שתאט מאוד בעליה ואפילו תרד.

השאלה מה עדיף מבחינת התינוקת- היום מדברים רבות על חשיבות חלב האם,
    האם כדאי לנסות ולעבוד על ההנקה בפגיה כשאני יכולה לעקוב אחר המשקל וההתקדמות או בבית כשלא אהיה בטוחה מה אכלה וכמה שוקלת,

לפי נסיונכם?

אנחנו קצת מותשים מהמירוץ לפגיה אך אולי לא מבינים כמה זה עלול להיות קשה בבית כשאין לי חלב...דרך אגב אני אמא לחמישה ילדים ועד היום לא היתה לי בעיה בהנקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עדיף- הנקה או עליה במשקל? - תגובה

דפנה דוידי
    12/01/2015

ערב טוב
    יש שני צדדים,פגים קטנים חיבים לעלות במשקל ,מצד שני אין כמו חלב אם,ממליצה בחום להשתמש במגבירי כמות חלב כמו חילבה ולהתיעץ עם יועצת הנקה,סביר להניח שאו רשתאכל חלב שאוב עם פורמולה מיוחדת לפגים,או שאם תצליח הנקות ופורמולה ביחד,להערכתי ומנסיוני תהיי חייבת לשלב גם פורמולה,הייתי שואבת ומנסה להגביר חלב כמה שאפשר.כדי שתיזכה לקבל חלב ממך כמה שיותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו