בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמיעה
    לימור
    27/04/2008

יש לי תאומים בני 5 חוד' (מתוקן 3 חוד') הם נולדו בשבוע 28, וקבלו חמצן (מעט הנשמה אצל אחד) במשך 3 חוד'. אין ROP. הם עברו בדיקת שמיעה ואמרו כך: אצל שניהם שומעים בדציבל גבוה ואחד מהם מגיב באיחור. המליצו להתייעץ עם א.א.ג ולחזור על הבדיקה בעוד חודשיים וחצי. וכאן רצוני לשאול: האם זו תשובה מוחלטת?מה עלי לעשות ולמי לפנות,והאם יש דרכי טיפול?
    ד.א הם מעירים אחד את השני בבכי, נבהלים מטריקת דל ומגיבים למוסיקה ורעש.אז כיצד הבדיקה כ"כ שונה מהציפיות???
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• שמיעה

ד''ר אילן גור
    29/04/2008

בקר טוב לימור,
    הבעיה עם בדיקות שמיעה בגיל צעיר מאד זה חוסר הדיוק שלהם והלחץ שההורים נכנסים בעקבות התשובות. לדאבוני הבדיקות לא מדויקות ולכן קשה להסיק מסקנות. לו היו שואלים אותי אישית הייתי מוותר על הבדיקות עד גיל חצי שנה לפחות ( גיל מתוקן ) על מנת לא להלחיץ את ההורים בתשובות חלקיות ומטעות. לפי ההתרשמות שלי ממכתבך נראה לי שהם שומעים ואין כל צורך להילחץ בשלב הזה אלא לחכות לבדיקה הבאה
    אז סבלנות ותמתיני לתוצאות טובות יותר בעוד כ-3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו