תאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים
    מאיה
    27/04/2008

שלום,
    יש לנו תאומים בני 3 חודשים (לא מתוקן) שנולדו בשבוע 34+2 בניתוח קסרי.
    עד גיל 6 שבועות לא חשפנו אותם להרבה גירויים (לפי המלצת טיפת חלב),אח"כ התחלנו לחשוף אותם בהדרגה.
    היום,כאשר אנחנו הולכים למקום כמו קניון,סופרמרקט,או כל מקום שיש בו רעש מעל הרגיל (יש לציין שבבית אנחנו לא שומרים על שקט באופן מיוחד) הם נכנסים ללחץ.הם מתחילים לצרוח,לקמץ אגרופים ועד שאנחנו לא מרימים אותם מהעגלה הם לא נרגעים.
    הפסקתי לקחת אותם לכאלה מקומות. השאלה היא ממה זה נובע? האם כדאי להמשיך ללכת איתם עמ"נ שיתרגלו לרעש (כמובן במינונים נמוכים).
    בנוסף,בבית אני מנסה להניח אותם בטרמפולינה/אוניברסיטה/לול ואחרי 7 דקות הם מתחילים לבכות
    ונרגעים רק על היידים.הבנתי שבגיל כזה אין חשיבות או מושג של פינוק אבל כיצד עלינו לנהוג?
    האם הצורך לחום גוף נובע מעצם היותם פגים?
    סליחה על אורך השאלה.
    המון תודה מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים

הוספת תגובה

• טעות בגישה עד כה

ד''ר אילן גור
    29/04/2008

בקר טוב מאיה.
    איני יודע מי ייעץ לכם להימנע מגירויים לתינוקות אך זוהיא טעות . יש לגרות את חושי התינוק בכל גיל ולחשוף אותו לסביבה ללא כל חשש. הלחץ בהם נמצאים התאומים בסביבה הומה לא ברור לי וכל שעליכם לעשות זה לחשוף אותם במקומות אלה על הידיים בתחילה וכאשר הם רגועים להניח אותם בעגלה. הייתי גם מנסה טיול בחוץ יומיומי ורק אחר כך להיכנס למקומות רועשים. באם הם ממשיכים בלחץ רצוי לבדקם ולנסות להבין מהי הסיבה לתגובה זו.
    בכל מקרה שווה שרפא הילדים שלהם יבדוק אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו